Zaznamki

Monopoly Star

Alternativna imena: Monopoly Star, monopol

Game Monopoly Star je množično večigralsko spletno igro pripada žanru "gospodarske strategije", v kateri boste morali strasti, sreče, inteligence. To je zanimivo zabavo s prijatelji. Prav tako prijetne čustva, ki jih dobite na mizo igro Monopoly, v VIP-udeleženci imeli priložnost za prenos iger za zmago svojo elektronsko denarnico.

Game Monopoly narekuje pravila, kot je blizu njegovi namizno različico (monopol, trgovec, bančnik, milijonar, itd ). Za udobje je igranja avtomatizirano v Monopoly na spletu, da ne izgubite priložnost sodelovati v kakršnih koli ekonomskih odločitev. Glavni cilj igre Monopoly spletu je uničil svoje nasprotnike, vendar pa ni nujno, da sam v stečaj. Vaš pogoj Monopoly spletu se lahko poveča: za najem ali prodati svoje premoženje, ki ga želite kupiti pred tem.

Pred Monopoly igrajo na spletu, se prepričajte, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2GHz, 1GB RAM, grafična kartica - 128 MB. Monopoly registracija ne bo veliko svojega časa in enostaven:

1. Na glavni strani izberite postavko "registracija";

. 2 Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

3. Vnesite varno geslo in ga ponovi

4. Pomislite na lika vzdevek in naložite avatar, vnesite svoje pravo ime, spol, datum rojstva in regiji prebivališča;

5. Izberite "Registracija".

Monopoly igra - priljubljena po vsem svetu gospodarska družabne igre, ki ga je ustvaril ameriški Charles Darrow. Game Monopoly Star precej razburljivo, prisili udeležence, da pokažejo čustva, poleg tega Game Monopoly je gospodarska strategija z dokaj enostavnimi pravili. V Monopoly lahko igrajo na spletu najmanj 2 osebi. Vaš cilj je, da nasprotnik v stečaj. Ti bodo Monopoly igrajo na spletu in v zameno metati kocke, ki se gibljejo v krogu na več mestih - v kolikor je padla na kocke. Vaša dejanja v Monopoly spletu neposredno odvisna v kakšnem polje (celica sektorju), boste, da je, obstaja več možnosti: nakup banke ali stavbe , za plačilo odkupnine, če je spletna stran v lasti nasprotnika. Če želite zaslužiti Monopoly na spletu, lahko najem ali prodati svojo strukturo in delovanje. V tem primeru, če transakcija nima dovolj denarja, lahko vzameš kredit v igro Monopoly.

Ti bodo na spletu, da igrajo monopoli na starih pravilih. Ima pravokotno konkurenčne pogoje, boste imeli tekmece, ste roll kocke (virtualne, v tem primeru). Monopol Igra vam bo omogočilo, da kupujejo stavbo in kopičijo sredstva. Ustvarjalci Monopoly spletu slava poskušal zapustiti največjo različico podobnost igre na spletu s svojo realno različico. Moram reči, da so to storili: Prvi minut igre Monopoly Star dobesedno zaslepiti realizem, enostavnost, razumnost in udobje.

Je Monopoly game prvotno postavljen kot svobodni igri, obstaja pa tudi možnost vpeljave sredstva, na primer, kupite VIP-status, ki ponuja številne prednosti. Ampak Monopoly onlin e je neobvezen pogoj: ne moreš porabiti svoj denar in uživajte Monopoly na spletu!

Earn Money Monopoly onlin e mogoče igrati z drugimi igralci na denar, na podlagi dogovora (zmagovalna vam lahko prinese na WMR-torbici) . Sodelujete lahko tudi na turnirju, ki ima nagradni sklad. V Monopoly na spletu, obstaja še en način, da bi - za sodelovanje v affiliate program projekta. Denar, ki ste zaslužili Monopoly onlin e lahko preživite v igri ali dal zaporno WMR.