Zaznamki

Mobilni kraljevi

Alternativna imena: Mobile Royal

Mobile Royal na PC-ju - strateške bitke v svetu fantazij

Igra Mobile Royal iz studia IGG se je že dolgo uveljavila kot kakovostna strategija z elementi aktivnih bitk. Postanite eden izmed vladarjev mogočnega kraljestva. Boj horde zveri, ki napadajo z vseh strani. Za premagovanje sovražnika uporabite svoje sposobnosti strateškega in taktičnega načrtovanja. Ne pozabite, da se vsako kraljestvo na zemljevidu bori za svoje mesto na soncu. Pohiti, junak, vsi so te že čakali!

Mobile Royal Start

Vaš grad plamti, napadem Zverce. Pričakujte pomoč Branorja - to je paladin, v boju je drugačen. Vzemite ga v službo in se pridružite bitki. Bitka poteka na majhnem zemljišču, kjer se vaše enote, ki jih vodi junak, borijo z enotami in sovražnikovim junakom. Če jih želite osvojiti, jih morate premagati. Za to lahko uporabite tudi edinstvene sposobnosti. Zmagaš, toda sovražnik v igro vnese Ifrit - močno bitje, ki širi ogenj. Hitro uporabite moč svojega zmaja za poraz.

Po bitki začnite obnavljati mesto in grad, saj je grad ključ do uspeha in moči. Nato pojdite do kamna premika. Tam boste našli vrsto bitk, v katerih lahko z zmago dobite kamne za priklic novih močnih junakov. Vstopimo v naš prvi boj. Izberite svojega glavnega junaka in edinstvene sposobnosti, v tem primeru klic ognjene moči zmaja in kliknite "boj". Boj proti škratom, očitno so hoteli vrniti svoje stvari in nas zmedli z roparji - hujši so! Naš junak se je znova odlično pokazal. Ne pozabite, da junaki vodijo vaše vojake v boj, prav tako pa si pomagajte z zalogami in krepite vojsko. Poskusite zbrati čim več junakov in si pridobiti prednost v najrazličnejših situacijah.

Poskusite poklicati svojega drugega Saori junaka. Duhovnik je in bo velik zdravilec za vaše vojake. Skupno lahko v boj vnesejo do štiri junake, v igri pa jih je 30. Najzanimivejši med njimi:

 • Skarliss, nekromantik, zapoveduje strelcem - poskušal je za vsako ceno preprečiti državljansko vojno. Ko njeni poskusi niso uspeli, se je obrnila na nekromantičnost, da bi ljudem dala skupnega sovražnika in ga tako združila.
 • Reginald, vitez v poveljstvu konjenice - član kraljeve družine, je otroštvo preživel v veličastnem gradu. Študiral je pri najboljših mentorjih v državi, pokazal posebno zanimanje za spore preteklosti. Skuša dokazati, da je dostojen dedič svojega kralja.
 • Balthazar, arhdemon, zapoveduje kavalirji - nihče ne ve, zakaj se je pol-demon Balthazar prebudil iz sanj, vendar ostaja dejstvo: mojster temne magije je zdaj vpleten v spopad med ljudmi in zveri.
 • Isabelle, plačanka, zapoveduje puščice - ko so demoni v otroštvu ubili njeno družino, se je zaobljubila, da se bo maščevala in si postavila cilj svojega življenja. Zato od nje slišite le en stavek: "Jaz ubijam demone."
 • Atlas, golem, zapoveduje kavalirju - edinstven golem, ki je ljubil pesmi bard o junaških dejanjih junakov. Razume, da je njegova dolžnost zaščita in pravičnost. Za to ima več kot dovolj moči.
 • Tanaka, ronin, zapoveduje pehoti - neprimerljivemu borcu, ki ne pozna strahu, ponižnega in ne pozna cene časti. Njeni resnični nameni so še vedno skrivnost. Vendar obstajajo predlogi, da išče vrednega vodjo.

Vsak od junakov je edinstven v svoji zgodovini in svojih spretnostih. Vsak je uporaben v posameznih primerih. Modro jih združite in v boju ne boste imeli enakovrednih.

Mobile Royale Gradnja

V bojih boste morali zgraditi svoje mesto z gradom na gori. In to morate sestaviti:

 • Lazareth - potreben za zdravljenje vojakov. Nadgradi ga, da poveča število vojakov, ki jih je mogoče zdraviti naenkrat;
 • academy - Tu se izvajajo raziskave, s katerimi lahko vaše mesto raste. Če ga izboljšate, povečate hitrost raziskovanja;
 • prostora za shranjevanje - ščiti svoje vire pred sovražniki. Če ga izboljšate, povečate število zaščitenih virov; Zakladnica
 • - omogoča izdelavo nahajališč kristalov. Nadgradite ga, da povečate največjo velikost depozita;
 • vojašnic - potrebnih za usposabljanje različnih vrst čet. Nadgradite jih, da povečate število vojakov, ki se lahko hkrati usposabljajo.

To so glavne zgradbe, ostalo se bo odprlo med igro in doseglo določene ravni.

Prenos Mobile Royal na PC je zelo preprost. Dovolj, da začnete namestiti Bluestacks v računalnik, nato namestite igro in igrajte neposredno iz emulatorja.

 

Mobile Royal na PC-ju