Zaznamki

Mist

Alternativna imena: Mist

Mist Online (Myst Online) - brskalnik, ki temelji večigralsko spletno igro, brezplačno, ki je že dolgo ljubil z dostojno količino ljubitelje podobnih iger. Online igre Myst v glavnem to je vseživljenjsko rezident igranje igre vlog, ki temelji brskalnika, vendar kljub temu, izgubi ne le svojo posebno privlačnost, ampak ravno nasprotno - je vedno bolj veliko bolje in bolj resno v smislu kakovosti izdelkov. Online igre Mist - to je kos prijetnih občutkov, za katere ljudje nenehno vleče v svet MMORPG.

Registracija Mist v igri vas ne bo trajalo dolgo. Vse, kar morate storiti - ime računa, e-poštni naslov in geslo za varen dostop do vašega računa. Torej, po nekaj minutah na vaš e-poštni naslov boste prejeli pismo z obvestilom, da registracija Mist konec.

Game Myst ima lep vmesnik, preko katerega so oblikovalci delali na slavo. Torej, uporabite ga bodo cenili tako začetnike in tiste, za katere to spletno igro - ne prvič posneti.

Eden od "vrhuncev" v igri je, da se poveča sprememb znakov, ne le svojih igralnih lastnostih, ampak tudi po videzu. Raste, oblikovanje in postaja vse bolj in bolj junaški. V skladu s tem boste vedno lahko določiti približno količino videza na svojega nasprotnika, še preden se začne bitka.

Zanimivosti razvijalcem, seveda je opuščanje mnogi že naveličali stavke na delih telesa. Bitka sistema, ki nam predstavlja z Mist spletni igri je nekako zmede rednih bitk in pa temelji modelu, ki povzročajo prepiri so zanimive in nepredvidljive. Niti ena dvobojih bogato bojno del igre, pa tudi za ekipe bojev, in to pomeni, da je vaš lik vredno skrbno izbrati skupino ali klan, da se pridružijo. Rosenja spletno igro, ki se ponaša ne le bojni sistem, ampak tudi sistem za črpanje svojega junaka. Pravzaprav praktično ni podkupnin razrede, kot npr.

Vse v igri obstajajo tri kombinacije nekaterih značilnosti značaja, ki določajo svoj položaj v bitki. Če ste težki branilec, potem pa - agility in vztrajnost, če ste bližje v duhu napadajo slogu, potem je treba osredotočiti na moči in intuicije. Tako inteligentno združuje taktiko razvojem likov, sčasoma boste razvili edinstven slog spopadov, ki vam najbolj ustreza. Mist online igra prijetno zadovoljen razvit gospodarski sistem. Na povprečnega uporabnika se to odraža v dostojno količino možnosti za zaslužiti svoj vodi in vzdrževanje ljubljeno osebo. Najlažji in najbolj učinkovita možnost - proizvodnje in prodaje sredstev. Prav tako lahko zaslužijo od istih dobav proizvajalca različne artefakte. Seveda pa bodo morali malo več truda, toda nagrade za delo, bo veliko večja. Igra ponuja tudi zanimivo priložnost, da sodelujejo v nagradni igri, ampak, da bi poskusil svojo srečo le začeli igrati igre na spletu Mist.

Z vsako novo raven vaš lik odpre določen del lokacijah igro, nova znanja in spretnosti ter zmožnost za uporabo močnejše orožje. Pravzaprav, tvoj arsenal, garderobe in igra s kartami razširila do te mere, da se poveča raven vašega značaja.

Zagon igrati igre na spletu Mist, mnogi igralci trdijo, da je Chur zapleteno in težko, da ga razumejo. Toda prav za to igro vzpostavljen sistem mentorstva: Prve tri ravni bo do vas, da sledite svojim učiteljem - so igralci kot da imate nekaj znanja o igranju. Še naprej igrajo v Mist, ko boste dosegli raven štiri, boste imeli priložnost, da postane član enega izmed klanov. Na splošno, prostor za izbiro ni tako super, ampak skoraj vsi klani v igri - zelo močna, zato bi morali resno razmisliti, če ste še vedno dvomijo, da je pridružitev klanu korist vam.

Rečeno je, da Mist igrati, da ni le prijetno, ampak tudi zanimiva - ena od redkih iger, ki se upravičeno lahko imenujemo uspeh. Ne Švrljati, registrirati in se počutim kot junak!