Zaznamki

Misija proti terorizmu

Alternativna imena: Misija proti terorizmu

Mission proti terorizmu Online - multiplayer sci-fi akcija s stranko modelom proste. To omamljanje prvi strelec oseba, ki daje veliko užitkov. Delal na razvoju projektno podjetje dostojanstvo. In v letu 2010, MAT igra pojavila na internetu, zahvaljujoč založniku - podjetja Net Station CIB. Zaradi teh značilnosti kot ogromen arzenal, različnih načinov igre, z uporabo edinstvenih kosov opreme, Mission proti terorizmu igrajo res zanimivo. Število uporabnikov se povečuje vsak dan, in danes lahko postanete eden izmed njih. Da bi postal član pustolovskimi aktivnostmi, morate samo prenesti misijo proti terorizmu. Multifunkcijski igre chat vam bo prinesla veselje, in da si tudi odpira dostop do socialnih področjih - dodaten plus. Dobrodošli v virtualni svet, ki je nikoli ni dolgočasno!

Preden začnete igrati misijo proti terorizmu, bi bilo lepo, da bi ugotovili, kaj se dogaja v tej fantastični svet. Dogajanje se v daljni prihodnosti. Spopadejo med seboj dve plati. Eden od njih je poskušal priti svetovno nadvlado nad človeštvo preživeli in druga zagovarja pravico do svobode in želi, da se ponovno vzpostavi red v svetu. Skupina borcev za svobodo prepojena "ukrasti" in je postala zelo težko razlikovati med svoje. In vendar ljudje ponavadi ne gre za provokacijo. Kakšen je konec zgodbe? Če želite hitro naučiti, da se pridružijo gaming skupnosti.

Da bi prišli do igranja, morate najprej ustvariti račun in namestite igro odjemalca na računalniku. Misija Proti registracijo Terror ne bo veliko časa, in postopek prenosa je dokaj preprost. Ni kolcanje bi prišlo. Ko bo prvič znajdete v neznanem svetu, bi se morali opredeliti videz vašega značaja. Avatar sistem vam omogoča, da prilagodite videz junak tako, kot želite. Vendar pa ne smemo pozabiti, da je za zmage v bitkah dovolj zunanje osebe. Paziti je treba dobro obleko. Misija proti terorizmu igre vam omogoča, da uporabljajo različne orožja. Na voljo 18 vrst osnovnih orožja, 3 vrste sekundarnih orožja, 3 vrste hladnih orožja in 5 tipov granat. Vse to boste pridobili v posebni trgovini. Glavna stvar je, da so sredstva na voljo, vendar pa so, da bi v času igranja, ki opravlja številne naloge. A presenečenj ne konča tam. V MAT lahko na spletu obrnejo svojega sovražnika v žival (npr. prašiča ali želvo), z uporabo posebnih elementov. To je, če boste zabavali s polno paro!

Lahko igrajo na različne načine. Izberite, kaj vam je všeč: Način single trening način Team Battle, način preživetja ekipa, način preživetja sam način, zombiji tekmovalni način. In tako naprej, dokler bitkah s cisternami. Preizkusite vse načine, in med njimi je gotovo, da se bo najbolj ljubil. No, gremo naprej! Srečno! V tej vojni brez sreče ne more storiti!