Zaznamki

Zrcalni katalizator Edge 2

Alternativna imena: Mirors Age 2 Catalyst

Ogledala Edge 2 Katalizator: Battle Parkour.

Mirrors Edge iz leta 2008 je bil podvržen plastični kirurgiji in vključen v nov izdelek. Igra Mirrors Edge 2 Catalyst se še naprej izboljšuje s pisalom studia DICE in založnikom Arts Electronic, pravočasno za napovedani datum izdaje 24. 05 2016, in osvoji igralce na platformah:

  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • PC

Mirrors Edge 2 Prenos katalizatorja še ni mogoč, lahko pa naročite in postanete eden prvih sreče, ki se potopite v sterilni svet zrcal.

Sodeč po videoposnetkih in uradnih sporočilih, bo igra vrhunec sveta iger. To ni samo igra o parkourju, ampak povsem nova ideja. Na E3 2015, iz predstavljene prikolice, so postali znani ne samo datum izdaje, ampak tudi značilnosti igre.

  • Odprt, brezhiben svet s popolno svobodo delovanja
  • "Vizija prihodnosti", ki označuje možne objekte za ukrepanje
  • Pomanjkanje strelnega orožja glavnega junaka, vse bitke so roke z roko
  • Prisotnost pomembnih in manjših nalog

Potopitev v prostor za igro.

V mestu Ogledala boste gledali skozi oči dekle Faith, ki posreduje informacije neposredno v roke strank, ki se gibljejo v hitenja v mesto, delajo vrtoglavo kaskade. Ona teče je ime ljudi, ki služijo za dostavo, in nekega dne se ujame v zaroto podjetja Elysium, ki vodi tajni razvoj.

šef Faith poskuša ustaviti dekle, vendar začne raziskovati svojo, zdaj pa njena naloga ni le, da uporabi mestno arhitekturo, da bi našla nov način gibanja, temveč pobegnila od svojih zasledovalcev, ki poskušajo izbrati artefakt, ki je bil v njenih rokah.

Glavno mesto za parkour strehe, vendar v svoji hitri dirki, Faith uporablja vsako priložnost za premikanje. Pomaga zračni kanali, kabli, cevi, police, mreže. Od streh se vdre v zgradbe in bo v ječah, kjer ni tako kristalno kot v zgornjem delu mesta.

Tudi odprt svet ima do neke mere svoje omejitve. Pri izvajanju misije bo junakinja postopoma odkrivala nova območja na zemljevidu, vendar na odprtih območjih izbrala katero koli smer.

Skoro lahko prenesete Katalizator Mirrors Edge 2 in ugotovite, da je Faith neoborožena, čeprav so njeni zasledovalci oboroženi do zob. Toda zahvaljujoč odličnemu fizičnemu treningu, ne samo da lahko hitro zapusti nevarno območje, temveč tudi, če je potrebno, zmaga v boju z roko v roko, kar ga izenači z elito superjunakov.

Heroin se razvija v času misij, kar dokazuje svojo živahnost in čustva. Ogledala Edge 2 Catalyst na računalniku obljublja, da bo dinamičen, hiter in edinstven. Postavite nove poti in raziščite sposobnosti Faith z uporabo miniranih objektov za dokončanje misij.

Imeli boste različne naloge in uganke in lahko izberete smer ploskve. Sodelujte v masovnih sprint dirkah, v katerih morate od določene točke doseči določeno točko in pokazati najboljši rezultat. In v sestavljanki Puzzle Hacking, se morate vzpenjati na samem stojalu, ga odpreti in označiti svojo zmago, pri čemer bo vaša oznaka namesto korporativne propagande.

Povzetek.

Napovedane priložnosti navdihujejo, še bolj razburljivo željo po nakupu katalizatorja Mirrors Edge 2. Snemanje, lov, misij, korporacij s svojimi skrivnostnimi dogodki, vohunjenjem ljudi, bleščečim mestom in trik trik parka s starejšimi Mircors sta tisto, kar čakata igralce v novi različici igrača.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more