Zaznamki

Svetovna Oksaroy

Alternativna imena: Oxsar World, Svetovni Oxsar

Svetovna Oxsar na spletu -, je strategijo online multiplayer prostor v brskalniku, v katerem se bo igralec moral razširiti svoj imperij in povečati vpliv drugih galaksij v imenu glavnega cilja - postati glavni v vesolju!

Oxsar Svetovna na spletu ni treba namestiti igro stranko in je na voljo v kateremkoli brskalniku, razen v tej igri lahko igrate na iPad2, iPad, iPhone, iOS in Android.
Če želite začeti igro, World Oxsar spletno registracijo. To je mogoče doseči na dva načina:
1) Uporabite račun socialne mreže, kot so Facebook, Mail. ru, VK in sošolci. S klikom na enega od gumbov socialnih mrežah (nujna potreba, da se tam, kjer Registrirani račun) in sledite navodilom, da prenese postopek registracije v igri;
2) neposredno iz igre s klikom na "Registracija" v novo okno, ki se odpre, vnesite v ustrezna polja uporabniško ime, e-mail, geslo in sprejeti sporazum s pravili igre. Nato kliknite gumb "Registracija" na tej igri Registracija Oxsar vsem svetu.

In zdaj si lahko ogledate, kaj ponuja igro Oxsar svetovnem spletu. Greš po prijavi v igro, da izberete možnost menija "planet", če jih naštejemo svoj planet. In bo »Nastavitve« lahko nastavite svojo igro vmesnik (igre koža, ozadje slog, namizni slog, set slik enot in tako

V tej igri lahko igralec izbere eno od teh poklicev: Universal (nima specializacijo), Shakhtar Donetsk (specializirano za črpanje sredstev), napadalec (specializirano za napade), obrambna industrija (specializirano za obrambo) in Tankman (specializirano za prebijanje moči) .

Sistem dosežek, najprej iti skozi osnovno usposabljanje. Poleg tega je treba za izgradnjo sončne elektrarne za zagotavljanje toplote in električne energije našega planeta.

Igra ima vire, kot so kovine, silicij, vodik in energijo kreditih (jih lahko kupite za pravi denar). Z vsako novo stopnjo razvoja rudnikov in poveča količino sredstev.
Metal - to je najcenejši surovine, vendar pa je treba bolj kot karkoli drugega. Glavni element podporne strukture za gradnjo stavb in ladij.
Silicon - je potrebno ta vir za vsa vozila in zgradbe. Osnovni material za izdelavo elektronskih elementov in zlitin.
Vodik - ta vir je potrebno kot gorivo za ladje, skoraj vseh študijah, ogled galaksij, kot tudi za uporabo senzorja falango.
Energija - je to potrebno za zagotavljanje energije za rudnike in sintetizatorji.

Online Game World Oxsar ima Galactic izmenjevalec - je mesto, kjer lahko izmenjujejo vire, ki so na voljo v izobilju na nujno potrebni viri.
Se igrajo spletne igre Svetovno Oxsar ukvarja predvsem v različnih konstrukcij stavb ter povečati hitrost gradnje stavb je potrebno zgraditi tovarno robotov, ki omogoča enostavno delo, in ki se lahko uporabljajo pri gradnji planetarne infrastrukture.

Storage kovinskih in silicija, rezervoarji vodika, raziskovalni laboratorij, raketnih silosov, ladjedelnice, obrambni rastline ... in še veliko več, ne manj od zahtevanih stavbe v gradnji, za razvoj njegovega imperija.

Poleg stavb, World Oxsar online igra ima ogromen arzenal vesoljske ladje, ki vplivajo na njihove sposobnosti. Ta majhna vozila in velikih tovornjakov, Fighters in križarke, Death Star Destroyer ... in, na splošno, izbira je impresivna! Obramba arsenal je tudi na višini. Tu in Laser namestitev in Rocket, Plasma Ion cannon, različni ščitniki itd

Online igre Svetovna Oxsar uporablja edinstveno bojni sistem in svoje simulator bitk. Igre Marketplace bo omogočilo, da trguješ, ladje in artefakte od ostalih igralcev. In lahko delaš raziskave, ki v igri je trenutno 20 vrst, odpirajo nove tehnologije in bolj naprednih oborožitvenih sistemov.

Igrajte igro svetovnem spletu Oxsar mogoče, sodeluje v sistemu napotitev, pritegniti nove igralce v igri in za to, da prejmejo nagrade. Prav tako lahko pridružijo klan (ki bo dala nekaj prednosti), ali pa ustvarite svoje. Greš v klepetu, lahko klepetate z drugimi igralci.

Če povzamem, želim povedati: Play Svetovna Oxsar bo zelo razburljivo. Ustvariti gospodarsko in vojaško infrastrukturo na svojem planetu, in pojdi kolonizirati druge. Osvojiti nove zvezdne sisteme in galaksije. Vse vas, da morate začeti igrati svetovno Oxsar it Oxsar Svetovna Registriraj se spomnil. Srečno!