Zaznamki

Magic svet

Alternativna imena: Magic svet, Mira Magia, Magic Svetovna

Bi se znajdete v lepem, majhen, mali svet poln čudno, ki je namočen v magije in čarovništva, kjer se čudeži dogajajo ves čas, kjer je toplo in udobno, in želim, da tam ostanejo za vedno? Potem nova spletna igra Magic World Online - to je točno tisto, kar potrebujete, da. Zanimiva zgodba, lepa vmesnik in čudovit dizajn vas ne bo pustila ravnodušne. Ostani malo čarovnika, šamana Druid ali čarovnik, občutek moči in moč v svojih rokah, ustvarjajo čudeže, samo eno potezo njegovega čarobno palico. Magic World Online igre vam bo pomagal ponovno pridobiti zaupanje, da obstajajo čudeži.

Da bi igrala v svetovni Magic ni potrebno veliko računalniške in dostopom do interneta. Če imate dostop, kar pomeni, da lahko igrajo igre na spletu Magic svetu, saj igra ne nalaga nobenih posebnih zahtev sistema. Tudi začel igrati morate registrirati. Pridružite se v igri Magic svet sestavljen iz več predmetov. Potrebovali boste:

· To vključuje vaše ime igralca,

· E-poštni naslov

· Gesla.

Registracija čarobni svet je zdaj končana.

To je čarovnija Svetovne spletno registracijo je privedla do začetka igre. Pred vami bo zelo zanimiv način. V igri stojiš Farmer-Vrač, ki raste zelo neverjetno in neverjetno rastline, kot so:

· Mushroom-valjni

· Magic oči,

· Snake trava,

· Amanita

· Jutranjo roso in mnogi drugi.

Vse, kar morate zbrati dobre lahko prodajajo svojim sosedom ali pa samo druge igralce, ga zaslužijo. Pa ne samo težko delo na kmetiji vas čaka v igri. Magic World Online igre vam pripravili veliko presenečenj. Wheel of Fortune - eden izmed njih. To je, če si lahko darila, ki bodo koristni za vas na kmetiji. Številke tudi vidno v igri traja socialno komponento, kot si lahko:

· Klepetajte z igralci

· Za prodajajo in kupujejo blago

· Za sprejemati daril od sosedov

· Jih predstavijo s svojimi edinstvenimi rastlinami.

Svetovna skril spletno čarobno za vas na 12. nivoju igre gostje alkimist. To so delovna mesta, ki jih boste morali iti skozi, da bi dobili pokal. Ste čakali na izpite, in sicer šele po njihovi predaji, se lahko premaknete na višji ravni. Poleg tega je vas zelo pogosto na različnih tekmovanjih, in lahko sodelujejo v njih in pridobljeni zmago. Igra je tudi sveto drevo, ki ga lahko najdete v nebesa. Tukaj boste mogli prenesti pretvorbo Ritual Magic, kakor tudi seznanitev z oceno o višini čarobnih snovi, ki preidejo sveto drevo na svetu. In to še ni vse presenečenj, ki so skriti za vas online igre svetovni magije. Lahko uporabite različne uroke, da bi vaš svet boljši kraj. Konec koncev, bo vaš kmetija potrebujejo nego in pozornost, in edini način, da lahko vključite preprosto vrt v pravljični deželi, kjer je magija in čudeži. Tudi v igri si pričakoval malo zmaj, ki bo zvesto služi vam in vam omogočajo, da leteti, če ste pošteno skrbi za njega in poskrbel za to.

Ste že želeli igrati spletno igro World of magic? Potem ne odlašajte in začnite v svetovnem Magic igranje prav zdaj, ne zamudite užitek za obisk čarobno deželo pričaral čarobno palico in ustvariti čudeže. Pomaga čarobni svet, saj potrebuje dobro in izkušeno kmeta, prijazen in pameten čarovnik ali čarovnik, in sosedje potrebujete pomočnika, saj brez njih ne morete obvladovati. Več uroke in premagati vse ovire, ki se bodo pojavile v vaši poti. Uživajte neprimerljivo svet magije in čarovništva in dobil od veliko pozitivnih čustev. Ustvarite svoj košček raja in se sprostite, ker bo tu nihče ne moti.