Zaznamki

Mini Mini kmetija

Alternativna imena:

Mini Mini Farm kmetija z nekaj elementi RPG. Grafika je poenostavljena v slogu pikslov, tudi zvočna zasnova je narejena kot v klasičnih igrah.

Igra se začne s smešnim možičkom, ki gre raziskovat nova ozemlja. Kampanjsko ves čas ponavlja, da bo nekoč z družino živel nekje na tem območju. Možiček potuje po gozdu in na poti nabira vire. To je v bistvu trening. Čez nekaj časa zagleda majhno vas. Vsak od prebivalcev mu daje naloge, za katere prejme kovance, ko jih nabere, si bo lahko kupil majhno hišo.

Po pridobitvi stanovanja - postane lažje igrati, vendar morate še vedno delati.

V igri vas čaka veliko zanimivih in razburljivih stvari.

  • Gojenje dreves
  • Gojenje poljščin na poljih
  • Skrbi za živali
  • Trgovinski izdelki
  • Ureditev notranjosti hiše

To je skrajšan seznam stvari, ki jih je treba početi, v resnici pa je v igri veliko več zanimivih stvari.

Glavnega junaka vam ne bo težko nadzorovati, saj je precej neodvisen in hitro razmišlja. Zlahka ugane, kaj je treba narediti, takoj ko je na pravem mestu.

Poleg proizvodnje izdelkov morate preučevati svet okoli sebe. Z izpolnjevanjem nalog boste morali prihraniti kovance, saj je svet razdeljen na cone in prehod na nove kraje bo zahteval plačilo.

Naloge lahko vzamete od prebivalcev vasi, kjer živi glavni junak igre, ali z oglasnih desk. Za naloge na oglasnih deskah boste prejeli velikodušnejšo nagrado, včasih pa lahko denar zaslužite tudi od lokalnih prebivalcev.

Skrb za živali v igri je edinstvena in bolj podobna obojestransko koristnemu sodelovanju. Na primer, krava bo morala plačati določeno vsoto kovancev, če jo sme molzti. Pri drugih živalih se vse dogaja na podoben način. Sadno drevje in grmovje je možno tudi zasaditi proti plačilu, a dobiček, ki ga dobimo kasneje, se seveda splača. Ena najzanimivejših dejavnosti v igri je ribolov. Ribolov ni le razburljiva in vznemirljiva dejavnost, ampak tudi donosna. Ribe, ki jih ulovite, se samodejno prodajo in dobite kovance, ki jih potrebujete dobesedno povsod v igri.

Kmetija v igri je precej nenavadna in združuje potrebo po proizvodnji izdelkov z raziskovanjem in preučevanjem sveta okoli. To naredi igro bolj zanimivo in prepreči, da bi postala rutina, ko neskončno ponavljate ista dejanja.

Čez nekaj časa se bo družbeni krog glavnega junaka močno razširil, vse več bo priložnosti, da resnično obogate z nalogami.

Lahko se celo romantično zaplete in si ustvari družino s kupom majhnih otrok.

Čas v igri beži neopazno v prijetnih opravilih. Za praznike potekajo različna tekmovanja. Obstajajo tudi sezonski dogodki. Razvijalci ne pozabijo posodobiti igre tako, da ji dodajo še več funkcij.

Mini Mini Farm lahko brezplačno prenesete na Android, če sledite povezavi na tej strani.

Začnite igrati in pomagajte malemu človeku uresničiti sanje, ustvariti družino in živeti na prijetni kmetiji v čudoviti naravi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more