Zaznamki

Minecraft Java Edition

Alternativna imena:

Minecraft Java Edition je vznemirljiva igra iz vesolja Minecraft. Igrate lahko na osebnem ali prenosnem računalniku. Grafika tukaj je 3D, slikovna, zelo svetla in lepa. Glasovna igra je narejena dobro.

Ta različica ima majhne razlike v vmesniku igre in kontrolah. Naj vas to ne skrbi, tudi če se s to igro šele spoznavate, vam ne bo težko vsega ugotoviti. Za začetnike so razvijalci pripravili več vadbenih misij in nasvetov.

Igra je upravičeno prejela številne nagrade in je ena najbolj priljubljenih na svetu. Projekt je večplatformski, tako da se lahko zabavate na kateri koli napravi.

Med igro vas čaka veliko zanimivih stvari:

  • Raziščite svet slikovnih pik, v katerem ste se znašli
  • Ustvarjanje različnih predmetov
  • Dokončajte naloge
  • Igrajte z drugimi igralci v načinu za več igralcev
  • Iztrebite horde zombijev in se pripravite na nočne bitke v načinu preživetja

To so le glavne naloge, ki jih morate opraviti v Minecraft Java Edition g2a

Vmesnik je preprost in intuitiven, zato je Minecraft Java Edition na osebnem računalniku všeč tako odraslim kot otrokom.

Tu praktično ni nobenih omejitev, katero koli strukturo ali predmet je mogoče poustvariti v virtualnem svetu. Najkompleksnejše strukture lahko dokončajo dneve ali celo mesece.

Zahvaljujoč ukazom v konzoli boste imeli možnost spremeniti čas dneva ali kako drugače vplivati na dogajanje.

Več načinov igre, vsak igralec bo lahko izbral ustreznega.

Eden najbolj zanimivih načinov je Survival. V tem primeru se boste ponoči borili proti živim zombijem, dan pa je najbolje izkoristiti za pripravo na obrambo.

Minecraft Java Edition lahko igrate z drugimi igralci. Povabite do 4 osebe, da se vam pridružijo, to so lahko tako vaši prijatelji kot neznanci. Izberite spremljevalce med milijoni igralcev po vsem svetu.

Ključ do uspeha je pomanjkanje naglice in vztrajnost. Ustvarite lahko kateri koli predmet ali strukturo, le želeti si ga morate.

Poleg glavne igre lahko kupite pakete tekstur, tematske predmete, dostop do dodatnih nalog in celo obiščete druge svetove na trgu v igri. Cene so nizke, lahko se razlikujejo glede na to, za kakšno vsebino se odločite.

Igra je v aktivnem razvoju in vsak mesec prejema nove dodatke. Zahvaljujoč tej funkciji se nikoli ne boste naveličali preživljanja časa v vesolju Minecraft.

prenosov Minecraft Java Edition ni dovolj. Da bi lahko igrali, boste potrebovali stalno povezavo z internetom.

Minecraft Java Edition lahko kupite s klikom na povezavo na tej strani ali z obiskom spletnega mesta razvijalcev. Cena je precej nizka in verjetno lahko trenutno kupite ključ Steam za Minecraft Java Edition s popustom.

Začnite igrati, da se zabavate v svetu, kjer nič ni nemogoče!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more