Zaznamki

Millidor

Alternativna imena: Millidor

Milidor Online (Millidor Online) - lahko večigralsko spletno igro žanrsko opredeliti kot globalne strategije. Poleg tega je online igra Milidor vsebuje več elementov in gospodarsko simulator in celo korak RPG. Vaš junak je mojster, ki raste in obetavno perspektivo imperija, njegove odgovornosti vključujejo širjenje njenih meja, utrjuje svoj položaj na svetovnem zemljevidu sveta igre. Online igre Milidor do neke mere je preboj na področju brskalnika iger.

Registracija Milidor Igra je zelo preprosta in veliko takrat, ko ste ga vzeli. Boste morali vnesti ime računa, e-poštni naslov in geslo za dostop do vašega računa. Nato na vaš mail bo poslan na vas z informacijami, ki Milidor končan registracijo, in vaš račun aktiviran.

Zanimivost razvijalcev v igri so nas veseli. Zdaj igrajo igre na spletu Millidor lahko bodisi preko spletne strani v brskalniku ali prenos posebnega odjemalca. Vse to pomeni, da bo Millidor igranje spletnih iger, v kateri lahko kjer koli želite, in vse, kar je potrebno - računalnik z internetno povezavo. Mamljivo, kajne?

Dinamika razvoja in celotni velikosti igralnih vesolja norih navdušili vsakogar je, ki se odloči, da se potopite v svet avanturo igro. Tukaj je vse urejeno tako, da se igra svetu, je v nenehnem gibanju, vse elemente, od najmanjših do ogromnega nenehno spreminja in razvija, ali uničijo. Zelo zanimiva igra sistem izvaja v izravnavo. V Vsak igralec ima določen nabor razvojnih značilnih točk, kar je potrebno za pridobitev od začetka.

Prav vsak lik ima območje, ki jih je treba hraniti za opremljanje in razvoj, bo na svojem gradu, ki se upravičeno lahko imenuje svoje zatočišče. Millidor online igra zasnovana za bolnika in močnih mislečimi igralce, saj po vašem ozemlju raztegne na desetine ali celo stotine drugih. In vsakič, ko lastnik ni mislil, da bi zlorabili vašo lastnino ali celo poskušal storiti. Brani pred sovražniki je mogoče le, če imate v tam močno lastno in mogočno vojsko. Načeloma je vojska - to je celotna populacija vašem stanju. Vojaki bi bilo tiste enote, ki bo dovolj, strelivo in orožje v vašem arzenal. Pravzaprav, kot dinamičen sistem naborniškega vam zagotavlja relativno varnost države. Igrajte igro na spletu Millidor bilo bolj zanimivo, če se vam pridružijo svoje zveste tovariše, in tukaj je, zakaj.

Ena od glavnih prednosti v igri - to je povezovanje, ki bi lahko postal del vaše države. Če sedanji način vladanja klanov niste zadovoljni, lahko vedno postanejo resnične in zakoniti voditelj sam. Poleg tega se lahko igra vlogo plačanec. Tako, drugi igralec dobi v podložnosti svoje premoženje, in vi, v zameno pa mu plačal določeno vsoto denarja kot je cena najema.

Za vsakogar, ki je kdaj sanjal, da postane moder čarovnik, zastopanje igra šestih različnih vrst magije. Njihovo uporabo v bitki, boste dobili precej znatno bonus in vaše možnosti za zmago povečanje občutno nad sovražnikom. Ali pa, na koncu je njihov finančni položaj vedno mogoče izboljšati s prodajo par treh rokopisov in napitkov, ki ste jih naredili. So, mimogrede, precej dostojno denarja.

Dejstvo je, zelo veliko v tej igri vezana na magije in čarovništva, in to zavedanje prihaja skoraj od prve minute, ko začnete igrati Millidor. Tukaj, na primer, nekatere sile imajo določen nabor parametrov odpora do različnih vrst magije, dobro, je igra sama pravkar napolnjene do vrha različnih mistične artefakte, ki divja v notranjosti ogromne starodavne magične moči. Na splošno, v igri svetu ni Millidora pet igro dirke: Vilini, Orke, ljudi, Škrati in druidi. Vsaka dirka v arzenalu je okoli dva ducata vrste stavb in da jih je mogoče razviti z izboljšanjem njihove ravni več vrst vojakov.

Sprostite žeja za avanturo skriva v tebi! Prijavite se in začnite igrati Millidor!