Zaznamki

tisočletja

Alternativna imena:

Millennia je strategija v realnem času, v kateri prevzamete nadzor nad človeštvom med njegovim razvojem. Igra je na voljo na PC-ju. Grafika je neverjetno podrobna in barvita. Millennia ima odlično glasbeno zasnovo, nekatere skladbe lahko dodate v svojo glasbeno knjižnico.

Prevzemite skrb za skupino ljudi v dobi, ko so plemena tavala v iskanju hrane. Pomagajte majhnemu plemenu, da se spremeni v uspešno državo.

Na poti do cilja te čaka veliko stvari:

  • Raziščite svet okoli sebe
  • Poiščite mesta, primerna za gradnjo mest
  • Rudniški les, kamen, ruda in drugi potrebni materiali
  • Zasejte polja in oskrbite prebivalstvo s hrano
  • Gradnja stanovanjskih, industrijskih in drugih objektov
  • Razvijati znanost, obvladovati nove tehnologije
  • Ustvarite močno vojsko, ki se je sposobna upreti sovražnim ljudstvom in državam
  • Sodelujte pri ladijskem prometu, gradite pristanišča in doke
  • Trgujte in porabite čas za diplomacijo

To je seznam z nekaterimi dejavnostmi, ki jih boste počeli v Millennia PC.

Novih igralcev bo na začetku igre prejelo namige, tako da bodo lahko hitro razumeli kontrole in razumeli, kaj je treba narediti.

Razvijalci igre Millennia so se zgledovali po klasičnih igrah, kot je Civilization. Tudi tukaj razvoj poteka po stopnjah. Z izpolnjevanjem določenih pogojev vaša država dobi priložnost za prehod v naslednjo dobo. Včasih je smiselno hiteti, včasih pa ne. Če vodite vojno, boste tako prejeli sodobnejše orožje pred nasprotnikom. V mirnih časih s prehodom ni treba hiteti. Obstaja možnost izboljšanja zgradb, poleg tega bodo na voljo nove zgradbe.

Veliki projekti porabljajo sredstva, zato se jih je treba lotiti le takrat, ko to ne bo škodovalo preostalim aktivnostim in drugim projektom, ki so v tem trenutku bolj potrebni.

Kar točno se odločite sami, do uspeha vodi več poti. Postanite neustrašni osvajalec ali naredite znanstveni preboj.

Kljub dejstvu, da se igra začne v daljni preteklosti, lahko dosežete sedanji dan ali celo vstopite v eno od različic prihodnosti. Kako se bo vse končalo, je odvisno od vas.

Vsak igralec lahko spremeni težavnost, tako da je igranje Millennia zanimivo. Na voljo je več načinov, vendar je najbolje, da začnete tako, da dokončate zgodbeno kampanjo. Le tako boste pridobili dovolj izkušenj za soočenje z resničnimi ljudmi v načinu za več igralcev, kar je lahko težje kot igranje proti AI.

Igra je trenutno v zgodnjem dostopu, a ko berete to besedilo, je najverjetneje že izšla.

Če želite začeti, morate prenesti in namestiti Millennia. Lokalna kampanja je na voljo tudi, če nimate internetne povezave.

Millennia brezplačen prenos, žal ni možnosti. Igro lahko kupite na portalu Steam ali na uradni spletni strani razvijalcev.

Začnite igrati zdaj in se zabavajte pri izbiri poti razvoja celotne države!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more