Zaznamki

Morda in magija Duel of Champions

Alternativna imena: Morda in magija Duel of Champions

Might in magija Duel of Champions online igre - Brezplačna spletna igra kartice, zahteva uporabo strategije. Vi se prevažajo v razburljivi svet domišljije, kjer se boste borili z igralci, kot ste sami ali pomerili z umetno inteligenco. Ob nabor kartic, ki so sestavljeni iz takih tipov kot enot, dogodke, znakov uroke in sreče, lahko to storite veliko stvari. Poraz bo pomagalo pravilne taktike, bojne sile zveste dogovor, spretno uporabo magične uroke in sposobnosti ustvarjanja dogodkov, ki bodo na roki. Verjetno zgodba Might in magija Duel of Champions na spletu bodo tako znane. Ker je projektno podjetje Ubisoft Quebec ustvarjena v najboljših tradicij interneta zabave. Vendar pa ne mislim, da je v igri lahko & Magic Duel of Champions plagiatorstva teme presežne. Ima veliko funkcij, ki lahko zadovolji tudi najzahtevnejše uporabnike.

Prva stvar, ki jo potrebujete, da prodre v izrednem svetu - to je morda & Magic Duel registracije prvakov. Ko boste ustvarili bo vaš račun lahko prenesete odjemalca. Treba je omeniti, da vam bomo poslali elektronsko sporočilo z aktivacijskim ključem za storitve UPlay. Preko povezave, boste odkrili, dostop do virtualne realnosti. Pridružite se v igri lahko in magija dvoboj prvakov - proces je dokaj preprost. Skrbno izpolnite zahtevana polja (uporabniško ime, e-poštni naslov, geslo, datum rojstva), in preverjanje, ki potrjuje skladnost s pravili, ste lahko prepričani, da je uprava nemudoma pošlje nad črko. Kot je za sistemske zahteve, vendar to vprašanje ne vas moti. DuelofChampions igra, v zvezi s tem ni muhasta in uživajte igranja je čisto možno uporabo povprečnih nastavitve PC.

Torej, kje začnete prvič v novem svetu? Ker vam bo igral na strani ene od obstoječih frakcij, na začetku bi izbiro. Morda & Magic Duel of Champions lahko igrate kot del reda reda ali Inferno nekropoli. Odvisno od frakcije starter set kartic, ki jih imajo. Toda to ne pomeni, da ne more razširiti obstoječi nabor kartic. Sčasoma boste zaslužili denar (zlato ali tesnila), ki ga lahko porabili po lastni presoji. Na primer, za pridobitev celotne krovih ali posameznih sklopov kartic. Po želji vlazhivat resnično pomeni, da nihče ne bo v redu z njo. Torej, če ne želite, da preživijo čas na kopičenje igre valute, nakup nove bojne enote za pravi denar.

Kako zgodilo borbe? Akcija poteka na terenu, razdeljena na 16 mest za kartice. Ste že čakajo v vrstah vojakov, pri čemer je treba upoštevati dejstvo, da se različne enote opravljajo svoje naloge. Lokostrelci, angeli, zombiji, Griffins, Hellhounds, paladins, demoni, skeleti ustvarjene napad. Zadaj vojakov je protagonist. Če se zmanjša življenjska bar sovražnika junak na nič, bo ostal brez obrambe. Jo je treba storiti vse, da bi dosegli ta cilj. Ampak ne pozabite, da sem sanje in vaš nasprotnik, kakor hitro je mogoče priti do vas. O izidu bitke ne vpliva samo na uporabo zemljevidov enot. Kaj se dogaja, lahko dramatično spremeni, če v teku, so kartice sreča dogodki ali čarovnije. Inflicts uroke, ki ga ne pričakujejo, pa tudi pomoč, da poveča svojo moč borci ali zdravilo, če je to potrebno, prizadeto enoto. In za igranje kart sreče in dogodkov, ki jih morajo krvaveti herojev sliko imenovano "usoda". S pomočjo Fortune kartico boste dobili priložnost, da ustvari okolje, ki ni posebej cenili nasprotnika. Dejansko je v tem primeru boste spremenili, kaj se dogaja v njihovo korist. No, dogodek kartice omogočajo ali pa dva novih kartic s krova, ali mimo nepotrebno, da bi poskušali sestaviti dober zemljevid. To je še posebej pomembno v kritičnih situacijah, ko se začne, da se zdi, da nimate ničesar rešil.

V parametru »usoda«, in lik je obdarjen z različnimi značilnostmi: moč, magije in zdravje. Skrbijo za njihovo povečanje, da odkrijejo nove priložnosti. Prav tako morajo upoštevati, da vse karte porabljajo energijo. Torej, moramo spremljati pretok in skrbi za akumulacijo. Na splošno se lahko igrajo in magija Duel of Champions je treba zelo pazljivo. Konec koncev, bi lahko ena napačna poteza vas potopite v prepad, in pravilne odločitve bližje propad sovražil tekmeca.

Seveda, vaše mesto v sistemu razvrstitev svetovnega torej kazalnik uspeha. Torej vsi tukaj poskuša ponovno pridobiti svoje mesto v soncu. Seveda je veliko odvisno od sreče, ampak trdo delo lahko delajo čudeže! Ja, kaj je smisel, da trdijo dolgo? Začnete igrati igro Might in magija dvoboj prvakov prav zdaj, in vsem pokazati, kaj so sposobni! Srečno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more