Zaznamki

Might and Magic: Heroes. Kraljestvo

Alternativna imena: Might and Magic Heroes of Might, in Magic

Might and Magic: Heroes. Britanija - utelešenje svetovno znanega spletnega strategije

Heritage korak strategije kult na omrežju prostranstva postala brezplačne spletne igre Might and Magic: Heroes. Kraljestvo. Vendar, zdaj pa je - v realnem času strateška igra. Prvotno Might and Magic: Heroes Kingdoms na spletu ob koncu leta 2011 je bila igra popolnoma lokaliziran v ruščino.

Pridružite se igri lahko in Magic: Heroes. Kraljestvo ni težava. Da bi to naredili morate iti na uradni spletni igri, kjer boste morali pritisniti rdeči gumb, ki pravi "play". Potem vam bo ponujena možnost izbire, da se zavežejo stranke (obstajajo 4). Might and Magic: Heroes. Kraljestvo po registraciji vas zahteva, da navede ime in grb, ki bo originalna kartica za druge vojake. Ne pozabite, da bo vaš izbrani simboli so prikazani na vseh sporočil, ki jih objavljajo. Naslednji korak: boste morali razmišljati o imenu za vaše ime mesta in videz junaka, kjer edinstvenost - to je "plus" za svoje prihodnje dejavnosti iger na srečo. Nato pritisnite na "Ustvari kraljestvu," in faza Registracija Might and Magic: Heroes. Britanija - uspešno zaključena!

Torej, Might and Magic: Heroes. Kraljestvo online igre, kjer so glavni instrument nadzora nad kraljestva junaki. Jih lahko najamete v gostilni. Vsak lik se bo na svoji poti, ki je odvisna od delček mesta. Največje število strok predvajalnik - 3, vsaka od njih lahko s treh na pet veščin. Igrajte igro Might and Magic: Heroes. Kingdom spletne sredstvo - veliko potovanj in spopadov. Med temi sejami boste naleteli na različnih artefaktov, ampak le osem od njih z vami lahko vsak znak.

Vojska v Might and Magic: Heroes Kingdoms Online - temelj vojaške moči, ki je sestavljen iz skupine - Skupine bitja iste vrste, ki se borijo skupaj. Za je bitka vplivajo tako značilnosti junaka in obramba regije in mesta, uroke in artefakte. Kakšna čudovita igra Might and Magic: Heroes. Britanija na spletu, je dejstvo, da ne glede na izid bitke, bo izguba vojakov le 30%. To pomeni, da tudi če je bil boj uničil vso svojo vojsko, na koncu ti "vrnitev" 70% prvotnega števila vojakov.

Za uspešno igranje na spletu Might and Magic: Heroes. Kraljestvo morali posvetiti veliko pozornost razvoju mesta. Konec koncev pa se bodo sredstva najel vojsko in junake. Mesto se nahaja v središču območja, ki je sestavljen iz 24 kvadratov, človeške pošasti. Zmaga nad njimi zagotoviti dostop do artefaktov, 4 rudnikih ali samo prostora za gradnjo. Strukture zagotavljajo bonus za obrambo in pomagati, da razvijejo svoje gospodarstvo.

Ko začnete igrati Might and Magic: Heroes. Kraljestvo, je pomembno, da veste, da boste zagotovo petnajst zaščito pred napadi za razvoj igre in utrdbe mesta. Prav tako ne boli, vedoč, da lahko ustvarite zavezništvo z do 20 udeleženci. Njihova dežela je vključen tudi v zavezništvu, ki zagotavlja večjo zaščito za vašo spletno stran. Izmenjava virov med člani alianse ponavadi nosi obojestransko koristno, saj ima vsaka mesto skupaj 4 lastnih rudnikov, čeprav bi lahko in Magic: Heroes. Britanija ima 7 spletnih virov (kot tudi prvotni vir).

V Might and Magic: Heroes. Kraljevina uporabnikov bo igral na svetovnem Ašan razdejano zaradi vojne med štirimi narodi:

• Knights

• Demons

• Necromancers

• Sorcerer

Glavni cilj vsakega igralca - da se ponovno vzpostavi red in daje upanje za svetovno blaginjo in mirno prihodnost. Torej ... gre za to, uživali vse prednosti v igri in zmagajte!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more