Zaznamki

Mikrovoltov

Alternativna imena: Mikrovoltov

Mikrovoltov na spletu - brezplačna multiplayer dinamično igro, kar je 3 D strelec s tretjo osebo. S pomočjo različnih načinov, boste lahko uživali spektakularne bitke, ki se pojavljajo na mestih, realistično barvito igro. Boste morali znova opravljati, opravljajo veliko zanimivih delovnih mest, poskrbel orožja, črpalka svoj značaj, poskusite zaslužiti več kot v igri valuti, da bi lahko vizualno nastaviti junak na svoj način. Veliko različnih stvari, prostorne zemljevidov, različnih načinov in kul likov - vse to boste našli v mikrovoltih Online, projekta, ki ga je ustvaril NQ igrah leta 2010 in se je pojavila na internetu, zahvaljujoč fanti iz RockHippo Productions . Pridružite gaming skupnosti in uživajte nepozabno avanturo!

Preden lahko prenesete mikrovoltov, morate ustvariti račun. Račun je registrirana kot sledi:

- Izpolni zahtevana polja (uporabniško ime, geslo, potrditev gesla, Nick, e - Pošta Potrditev E-poštni naslovi)

- Izberite varnostno vprašanje, ki se prilega v naslednji odgovor proge;

- Vnesite kodo iz slike;

- Put kljukico, ki potrjuje željo, da prejmejo glasilo.

Imejte v mislih, da so se pogoji storitve in pravilnik o zasebnosti, ki ste jih sprejeli, že samo dejstvo, registracije, tako da niti potrditi ničesar. Ustvarite brezplačen račun in boste lahko uživali igranja se, če želene konfiguracije svojem računalniku. Čeprav je pošteno reči, da so priporočene sistemske zahteve popolnoma nizko

- Operacijski sistem WindowsXPSP2/Vista/Windows 7;

- Procesor Pentium 4 2. 0 GHz / Dual Core 2. 4GHz;

- Graphics GeForce 5600 / Radeon 9600

- 512 MB RAM;

-2 GB prostega prostora na trdem disku.

Ko bodo vse formalnosti poravnajo in odjemalec je nameščen na računalniku, lahko začnete igrati mikrovoltov. Najprej, da izberete znak. Na voljo so razredi:

- Knox težko zunanjosti, ampak prijazno dušo. Šale zanj na prvem mestu. In ve in zna uporabljati zakone ulice.

- Naomi - ženski sliko s pojavom lutko. Prijazna, luštna, nasmejan, sposoben plesati lepo to ljubko osebo ve, kako uvesti sovražnike v zmedo.

- C . H . I . P . - Humanoid z izmenljivimi deli telesa. Ta mehanizirana lutka, zbrani od najdemo na odlagališču delov. Drugačna nestrpnost in želja v večni bitki.

- Pandora - tečaj, zapeljiva lutka uporabo vragolijah. Rival Naomi in sovražim moških vse življenje delaš z veliko jezo.

No, kdo ste najbolj simpatičen?

Kot je bilo že omenjeno, se lahko pohvali igro Mikrovolts načine za izbiro širok. Vi, seveda, sprašujete, kaj točno načini so na voljo uporabnikom, ki radi virtualno zabavo. Glede na način, so igralci razdeljeni v rdeče in modre ekipe. Ampak na čigavi strani si ne bi, bi močno prizadevala. Morate vedno skrbi o prednostih in prihranite MicroPoints, ki se podeljujejo za ubijanje sovražnikov. Širi svoje zmogljivosti Suck lik in delo, več in bolj vrtoglavo podvigi! Naj vsi umirjena stopnja bo veselje in dnevno razpoloženje - le mavrica! Po mikrovoltov igre in ustvarili za vas, da pozabite na dolgčas večno!