Zaznamki

Mezolitik

Alternativna imena: mezolit, mezzo

Mezolitik na spletu - je shareware multiplayer igra vlog, potopi v primitivnem svetu. Si lahko ogledate na svet skozi oči človeka, je bilo pred približno 15 000 leti.

Igrajte igro na spletu Mezolitske zelo zanimivo, saj so ustvarjalci poskušali poustvariti živalski svet, ki obstaja že več tisoč let pred našim štetjem. Če želite biti v čevlje pračloveka, da je čas za registracijo računa, vendar pred tem pa poglejmo kaj sistemske zahteve, ki jih razvijalci.

Online Igra je brskalnik, Mezolitik, kar pomeni, da bi ga igral, vam ni treba prenesti in namestiti na računalnik, dodatne programske opreme. Morate le internetno povezavo in verzijo Adobe Flash Player 9 ali. 0. Najboljši brskalnik za igro, je Google Chrome.

Vpis v mezolitikom igre je zelo preprost, in morda ne bo potrebno, če imate račune v socialnih omrežjih, kot so Facebook, Mail. Roux ali sošolci. Če ne, ali želite ustvariti račun, ki ni povezan s socialnimi omrežji, registracija Mezolitik uživati. Pred vami na kos pergamenta bo sestavila dva znaka - boste morali izbrati spol malega človeka in poimenujte. Potem Mezolitik spletu registracijo vas prosimo, da vnesete geslo in vaš e-poštni nabiralnik. Prav tako boste morali, da se strinjate s pogoji sporazuma o uporabniku in kliknite igro.

Mezolitik online igra začne z dejstvom, da morate opraviti prvi preizkus, ker ste, ljudje iz plemena otrok Lehnjak, star 15 let, in če bo to opraviti test, postanejo odrasli. Torej si v "predanost lovci" - prvi od številnih igralnih gostje (posebne naloge). Bo za uspešno dokončanje quests prejmete izkušnje, različne pokale in nagrade.

, Ko Character igrate mezolitika, bo imel take zanimive podatke, kot

- Fed

Od izčrpanosti na polno. Pri polni sitosti dodatek lik dobi doživeli še več zob in manj možnosti za poškodbe. Sitosti zmanjša, ko ste off-line. Karakter more nahraniti s hrano kupite na Powwow.

- Turizem

Ta parameter poveča, ko ne igraš. Spočit značaj daje spodbuditi, da pridobijo izkušnje.

Če želite igrati igre na spletu Mezolitik, mora imeti znak enega rudarskih poklicev

  • Skinning
  • Gathering

In eden od proizvajalkah

  • Rokodelstvo
  • Processing
  • Čarovništvo

Odvisno od zahtevnosti dela, bo rasla in vaše delo spretnosti, ki koristijo tako igralni denar - zobe.

Da bi zaščitili svoje premoženje in ljubljene bo na voljo tri vrste orožja:

  • Enostavno: sekira, klub, za zaščito - ščit
  • Heavy: na voljo s 6 ravni značaj, sulice in Batina
  • Vrže: bolas in njegove Rockets - bolas

Poleg tega, boste imeli različne bojne veščine, ki jih je mogoče kupiti bodisi s trenerjem ali na bojišču, in jih postopoma razvijajo. S 6 stopnjami so na voljo posebne talente, ki vam pomagajo obvladovati posebne tehnike bojevanja.

V boju z drugega igralca, lahko uporabite različne trike za zmago

  • War Horn vam bo pomagal napad sovražnika na tem območju, v katerem se boji prepovedana
  • označevanje žgane pijače in veliki duhovi skrbništvo vas ščiti pred svojimi sovražniki

Ko igraš v mezolitika, boste zadovoljni z razvitih trgovinskih odnosov. Lahko sodelujejo na dražbi, in tudi zobje, kupite drugo vrsto valute - kristali.

Prav tako lahko kupite različne vrste oblačil, ki bodo imeli posebne lastnosti.

Igra daje priložnost, da se pridružijo skupini, na primer, ali mamuta lov za bolj zabavno mimo naloge. Igralci skupine lahko komunicirajo med seboj v posebnem klepetu.

Če želite, da se potopite v prvinskem svetu, da se počutijo v čevlje pračloveka lovu za mamuta vosmitonnogo, potem ste prišli do naslova, in, seveda, uživajte v igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more