Zaznamki

Metro: Zadnja luč

Alternativna imena: Metro: Zadnja luč

Metro: Last Svetloba igra narejena v žanr strelec 1. oseba. To je nadaljevanje igre Metro 2033. Razvijalci Metro: Zadnja luč zavrnil z njo so temeljili na dogodkih druge knjige D. Glukhovski. Odločeno je bilo, da igro, ki bo neposredno nadaljevanje prvega dela.

Če se boste odločili, da prenesete Metro: Last Light boste izvedeli, da je protagonist v drugem delu tudi Artem. V tem času je njegova glavna naloga - da bi preprečili državljansko vojno med prebivalci različnih postaj podzemne železnice. Pri razvoju nadaljevanje so bile ugotovljene 3 osnovnih načelih:

1. Varčevanje atmosferski horror Metro 2033.

.

2 Razvejanost vrst orožja.

3. Izboljšanje tehnologije Metro 2033.

Vse naloge so bile zaključene in so zdaj v Metro: Zadnja luč pc Artem bo treba rešiti kaos, ki temelji na ukrepih in dogodkih, ki potekajo v Metro2033. Niso šli mutanti so tudi boj proti nacistom in rdeče seboj. In vsi morali boriti.

Boevki v Metro: Zadnja luč ponujamo shematsko razdelimo na dve vrsti: streljanju in se bori z ljudmi in lov vse vrste pošasti. Streljanja je začel v najboljšem primeru, da k pojavil razvijalci obljubljajo pravi fizike predmetov, kot tudi na izboljšano AI. Zgledaš, in Tom je zdaj samo tri "deblo", vsak od njih lahko črpamo ali je povečala ognjeno moč ali abgreydiv svojo strm vid.

Za povečanje borb razdalje z nasprotniki orožja Metro: Last Light predstavil tudi veliko širši. Orožje včasih doživela korenito spremembo. Zdaj je priložnost, da bi dobili ekskluzivno orožje: RPK mitraljez 45 krogov, sprememba Kalash AKSU puško ostrostrelec VSSK "Izpušni", šest-cevno avtomatsko puško Velopal.

Kot je razvidno, je ostala najboljše brzostrelk, šibrovke in revolverjev, vendar je dodal ostrostrelec puške in miniguns. In to ni storjeno zaman. Za zdaj, ko ste postali Metro: Last play Light, nato srečal z zelo scary mutiranih šefi

OMedveditsa - nosi mutant.

OGigantskaya kozice.

Orino-maternici goblini.

Opozoriti je treba, da je Metro: Last Light je na splošno dober. To je zelo profesionalno sveti jam in tunelov, popolni obliki na znake. Je prišel na površje, vse padavine, megla, blato je zelo naravno. Odlično opravljeno glas: tuljenje mutanti kriki in drugimi zvoki zelo slikovita in verjetna.

Ampak, če ste še vedno neodločenih ali igrati v Metro: Last Light, morate zahtevati internet Metro: Last svetlobe video in videli vse, kar je povedal iz prve roke. in videli vse, kar je povedal iz prve roke. Ni škode bo prišel na videoigre uradni spletni http://store. steampowered. com/agecheck/app/43160 /, registrirajte tam in se v duhu igre. In nato namestite Metro: Last Luč na vašem računalniku, da bi razumeli, kaj čustva vam povzročajo to igro. Poskusite! Gre za to!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more