Zaznamki

Metro 2033

Alternativna imena: Metro 2033

Metro 2033 - je računalniška igra, ki jo Ukrajinski studio 4A igre, ustvaril to igro v žanr prvi strelec oseba v letu 2010 na istoimenskem romanu D. Glukhovski "Metro 2033". Razvijalci precej ustvarjalen pristop k procesu predelave sceno. Odločili so se za razširitev števila epizod in dodajte alternativo v izolaciji.

Če se boste odločili, da prenesete igro Metro 2033, nato pa je začel igrati, boste izvedeli, da dejanje poteka po tretji svetovni jedrski vojni, po kateri so vsi preživeli spustili v postaji podzemne železnice, ki je postala neodvisna mestne države, ki je obtožen vojnih komunisti in fašisti trgovci. Lahko se boste seznanili z glavni lik Andrew preprost fant, ki živijo na postaji podzemne železnice "ENEA" in po nesreči padel v čudnih okoliščinah. Stalker Hunter mu naroči, zelo pomembno nalogo ... ne bomo pripovedujejo zgodbo o Metro 2033 tekma razpletla za vas nepredvidljivo.

Metro 2033 igra, v kateri veliko znakov. Poleg tega Artem

• Alexander "Dry" Sukhov - Artem očim.

• Hunter - član Reda "Sparta".

• Jack - eden Artem.

In Bourbon, Han, Andrew "Master", Sasha, Ullman, Paul Maxim Komarov, Miller, Daniel, Vladimir, Boris in Stepan.

Če se še niste odločili, ali za prenos Metro 2033, vam svetujemo, da zaprosijo za video Metro internetne 2033, vidim, da si prepričan, da je igra, lepe grafike in PhysX učinkov. V mnogih video posnetke si lahko ogledate, kako je čudovito osvetlitev v igri sprožili majhne predmete, ki ustvarja vzdušje živel-in svetu.

Ko začnete igrati Metro 2033, nato pa jo mimo boste zagotovo naleteli na različne vrste sovražnikov. Ta mutant vampirji, vedno napadajo skupine, ta peder, ki so združeni tudi v napadu. Samo slednje bo manjši in zelo hitro. Je prišel na površje, lahko srečate plujejo demoni, in vendar je zelo nevarno mutanti - Guardians. Obstaja pa še ena vrsta mutantov - knjižničarja, zelo velika in ustvarja precejšnjo škodo. Tam Nosach, ki vas napadajo, poleg običajnih fizičnih napadov in celo uporabiti posebno akustični val. In nismo našteti vsi mutanti so le 15 vrst.

V pošasti, velike težave pričakujejo od vseh vrst razbojnikov in člani različnih skupin, v katerih Metro 2033 štiri gangsterji, komunisti, fašisti in rangers. Omenjena tudi sovražniki lahko srečate v predorih nenormalne manifestacijah.

Smo ostali na opisu sovražnikov in je jasno, da bodo morali boriti. Igra je na voljo za njihovo iztrebljenje, kot opreme in orožja. Odvisno od tega, kaj slog, ki ga izberete, iz nje in bo odvisna od izbire kostumov. Delijo se v standardnih vojaka kostumov (z resno oklep, vendar sama po sebi je zelo glasen, zato vidno) in stelsovye kostumi (nizka raven hrupa, vendar s šibkim oklep).

V igri Metro 2033 orožje, ki so prisotne v zadostni količini. Konvencionalno orožje, obstaja 14 vrst: nož, pištolo, drekač (nizke porabe stroj obrti), Kalash, NE (tiha zmogljiv stroj opremljen z lasersko pogled), Doublet puško, zračna puška Tihar, šest-shot puško Uboynik, iglomet Helsing (poganjki puščice) avtodrobovik, električno pištolo Železniški in dinamit. Za pomoč junaki dve več vrst orožja, stojalo, devet vrst opreme in dvema vrstama oklep.

Hočem reči, da igra Metro 2033 - je popoln predstavnik svojega žanra, in vam svetujemo, da osebno preveri. Srečno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more