Zaznamki

Metro: Exodus

Alternativna imena: Metro Exodus

Metro Igra: Exodus del vesolja Metro 2033.

ukrajinski razvijalec 4A Games, senzacionalna serija iger "Metro 2033", ki so jih navdihnili romani D. Glukhovsky, še naprej navdušuje ljubitelje novih izdaj. Za leto 2018 je načrtovana sprostitev epske strelec iz vodilne osebe, v kateri bodo vse elemente groze in prikrite akcije. Metro: Izhod je poln temačnih pokrajin odprtega prostora in ječe. Igrate jo lahko na platformah:

  • Windows
  • PlayStation 4
  • PlayStation 3
  • Xbox One

Rusija po jedrski vojni.

Nuklearna katastrofa se je zgodila leta 2013 in je privedla do katastrofalnih posledic, čeprav je bila pričakovana. Zdaj je leto 2036, in celotno ozemlje Ruske federacije je divja pustinja, v kateri živijo grozni mutanti.

Glavni lik je še vedno Artem, zdaj pa ima ženo, Anna, s katero ste že seznanjeni tako iz literarne različice kot iz prejšnjih serij iger. Poleg njih še vedno obstajajo preživeli in skupaj spremenijo parno lokomotivo Aurora, da bi utrli pot proti vzhodu. Po njihovem mnenju je tam še vedno mogoče začeti življenje iz nič, vendar je pred nami veliko ovir in nevarnosti.

Ko je bila na razstavi prikazana E3, ki je napovedala, da bo mogoče kmalu igrati Metro: Exodus, za mnoge je to postalo pravo presenečenje, in moram reči, zelo prijetno. Video sam je pritegnil pozornost navadnih igralcev, kritikov in novinarjev. Poimenovali so ga najbolj razburljive in najboljše od vseh predstavljenih prikolic, mnogi pa so rekli, da je bila ta igra najbolj predvidena. Navdihnjen s podporo izvršnega producenta D. Bloch je priznal, da je za studio ta projekt najbolj ambiciozen od vsega, kar je morala kdaj storiti.

Navdih razvijalcev projektne igre STALKER s svojim post-apokaliptičnim svetom. Ob tej ideji so ustvarili linearne ravni in obsežne odprte površine. Poleg že znane mehanike delovanja bodo opazne tudi pomembne spremembe, ki bodo v igro prinesle tudi nov tok občutkov.

Od tistega, kar je znano iz njegovih besed in napovedi, lahko sklepamo, da se je izdelek izkazal za zelo kul in Metro: Exodus download je vreden. Pred tem so se junaki sprehajali po uničenem moskovskem metroju, zdaj pa so se odločili, da bodo izstopili, zato se bo stalno spreminjala pokrajina. Bistveno diverzificira krajino in dejstvo, da dogodki pokrivajo leto, kar pomeni spremembo vremena, letnih časov, časa dneva in živali. V želji, da bi preživeli, morajo biti junaki vedno pozorni in ohraniti svet okoli nas. Hkrati skrbno proučite predmete okoli, da ne boste zamudili ničesar koristnega. Tudi par kartuš za stroj lahko reši življenja in ga ne smemo zanemariti.

Začetek v Metro: Exodus za igro, pripravi se, da se dogodki hitro gibljejo, igralci pa potrebujejo dobro reakcijo, sposobnost hitrega sprejemanja odločitev. Glavni sovražniki so živali, ki so izgubile nekdanji čar. Zdaj je to strašno bitje, ki je žeja po krvi. Obstajali bodo tudi drugi sovražniki tolpe ljudi, ki so vpleteni v kraje in zlahka vzamejo življenje, če to zahtevajo okoliščine.

V času Metro: Exodus igralci bodo morali dokončati veliko nalog, reševati uganke, se boriti proti sovražniku. Izbira predmetov se lahko uporablja v določenih situacijah, vendar je to naravna praksa. Prišel je čas, da gremo na izvidovanje zemljišč, uničenih zaradi strašne katastrofe, in poiščemo kraj, kjer se bo življenje oživilo. Bo junaki lahko našli? prepričani, da, ker so potem junaki. To je samo po kakšni ceni uspe in ko se zgodi ...

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more