Zaznamki

Metin2

Alternativna imena: Metin2

Metin2 V igri je priporočljivo za tiste, ki želijo, da se potopite v svet orientalskega domišljije. Tukaj si lahko potopite v neverjetno avanturo, postal mojster borilnih veščin in rešiti svet pred temnimi silami.

Za predvajanje Metin2 najprej morate biti opravil registracijo Metin2.

: Da to storijo

1. Vnesite novo ime zaslon (login).

.

2 E-mail

3. Potrdite sprejem splošnih pogojev za delo in igro.

4. Nekaj ​​minut kasneje, imate na e-mail bo poslano pismo uprave. Sledite navodilom na pismo, lahko aktivirate svojo igro račun kot darilo.

Ko Registriraj se končali igro Metin2 Metin2 online igre boste morali za neposredno namestitev na vašem računalniku.

: Da to storijo

1) Download igre stranko (boste našli pod "Downloads" na strani igre)

2) Zaženite preneseno datoteko in spletno igro Metin2 začne za namestitev na vašem računalniku.

3) Ne pozabite, da določite mesto na vašem računalniku, ki bo gostila spletno igro Metin2.

Po namestitvi igro na namizju ikono prikaže Metin2 .. Tudi v bližnjice menija Start bo ustvarjena za vstop v igro. S klikom na katero koli od teh ikon vas bo popeljal v svet Metin2 na spletu. Redno se bo tudi samodejno posodabljanje igro, ki vam ne bo vzel veliko časa. Metin2 Online igre, njena namestitev in registracija Metin2 testirali popolnoma brezplačno.

Po tem boste morali izpolniti podatke o vašem računu v igri in izberite strežnik za igro. Ste ustvarili lik lahko igrajo samo na tem strežniku. Igrati na drugem strežniku, ustvarite nov lik.

Pri ustvarjanju lik, morate izbrati svoje prihodnje igralni specializacijo. Igrajte spletno igro Metin2 Vabimo vas, da takšnih razredov kot junaki Ninja Warrior Shaman Sura.

Bojevnik. V težki oklep in težkih umetelno imajo mačetami, Warriors so mojstri blizu. Prav tako, vam ni treba skrbeti za svojo fizično moč in trdnost. Razvoj tega razreda znakov se lahko naučimo posest dvoročno osi in helebarde, ali pa se zanašajo na kombinacijo klasičnega bitki - meč in ščit.

Ninja. To je profesionalni morilec. Imajo v sposobnosti, da zasedo ni para. V bitki, uporabite bodala in metuljčki. Na podlagi tega se zanašajo na hitrost in okretnost.

Shaman. Uporablja se v boj in magične uroke. Najboljši pristop za podporo drugih vojakov. Shaman zanaša na zdravilne uroke in čarovnije, ki izboljšujejo napad in obrambo.

Sura. To bojevniki, ki so zavedeni Dark. Zahvaljujoč tej uspešni spopadov na zunanjem delu, lahko napad sovražnika na magijo na daljavo. Prav tako krepijo utility sami uroke.

Metin2 Igraj spletne igre, boste imeli z izbiro enega od treh lokacijah (imperijev).

Shinzo Empire. To je južna imperij, ki je specializirano za trgovino. Izbira območja za njegovo uvedbo, bodo vaše glavne naloge stopijo varstva in razvoja trgovskih poti.

Jinno Empire. Nahaja se na vzhodu celine. Ta imperij je ustanovil vojaški razred starega imperija. Zato je zelo agresivne proti drugim.

Hundzho Empire. Nahaja se v zahodnem delu celine. Ta imperij je vladal verskih voditeljev. Ker se to lahko šteje za magičen kapital celine.

Game Metin2 dobesedno presenetljivo v svoji upodobitvi v slogu in vzdušju v vzhodni fantazija borilnih veščin. Ste utrujeni od klasičnih spopadov mečem in metuljčki? Razviti svoj značaj in uporabljajo kot orožje v navidez benignih zvonovi in ​​oboževalcev. Torej, pojdi naprej! Dokazati svoje sposobnosti v slavi cesarstva!