Zaznamki

Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain

Alternativna imena: MGS 5 The Phantom Pain

Metal Gear Solid 5 Fantom bolečina: Snake vrne.

Ko je leta 2012 prvič objavljena igra Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain, jo je predstavil Dick Moby Studio, ki še ni bil znan. Vendar pa so oboževalci hitro ujeli povezovalno povezavo s prejšnjimi serijami Metal Gear, Joakim Mogren (Joakim - iz Kojima anagram) - direktorja studia, pa je potrdil, da je novi del naravno nadaljevanje prejšnjih zgodb.

1. 03. 2015, Kojima Productions je na svoji spletni strani objavila časovnik, 4. marca pa se je pojavil informativni video s sporočilom, da lahko prenesete Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain 1. 09 2015 za priljubljene platforme:

  • PC (Windows)
  • PS3
  • En Xbox
  • PS4
  • Xbox 360

Igra se igra v nekoliko pozabljenem žanru skrivnostnega dejanja, kjer se dejanja sestojijo iz neopaznega gibanja lika v prostoru. Njegova naloga ne sme biti zaznana in skriva se, sence teče od pokrova do pokrova, hkrati pa čim bolj tiho uničuje sovražnike, poskuša se ne odkriti, da ne bi propadel.

Zdaj v igrah pogosto raje delujejo bolj arogantno, odkrito in kljubovalno, zaradi česar junak nasprotuje pravilom realizma in izvaja neverjetne kaskade med streljanjem. Tej zvrsti je mogoče pripisati le nekaj izdelkov, Metal Gear pa je eden redkih, ki ga še naprej uspešno razvija.

Značilnosti sveta Metal Gear.

, kot je veliko uspelo prenesti Metal Gear Solid 5 Fantomska bolečina, so izvedeli, da se je akcija odvijala v obdobju, ko je državljanska vojna na meji z Zairjem besnela v Angoli, in v Afganistanu so sovjetske enote sodelovale v sovražnostih.

Deseta epizoda Metal Geara je bila prva z odprtim svetom, v katerem se junak lahko prosto premika, ko želi igralcu. Res je, da obstaja nekaj omejitev, ko je lik zaposlen z opravljanjem misije.

glavni zmajski lik, se je nenadoma zbudil iz devetletne kome v britanski vojaški bazi na Cipru. Od tega trenutka dalje Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain na osebnem računalniku pošlje nove teste, velikodušno podeli udarec usode in nalije žrtev nabojev, kot da bi zahteval vrnitev uslug za toliko donatorskih let nemotenega spanja.

Zdi se, da je

trgovcev XOF vedel za to in čakal dva tedna, da je imel Snake čas, da si opomore, nato pa je napadel bolnišnico in ubil ne le osebje, ampak tudi bolnike. Snake je tudi želel šivati ​​za družbo, toda preživeli bolnik, Ishmael, je posredoval. Skupaj, da bi pobegnili iz bolnišnice, jih je napadel goreči človek, ki ga je vodil tretji otroški psiholog. Odpeljejo reševalno vozilo, vendar pridejo v nesrečo in ko se zbudi, Snake vidi, da je Ishmael izginil, vendar so se zasledovalci vrnili. Potem je srečanje z Ocelotom, ki pomaga Snakeu pobegniti, toda to je samo začetek, pred nami pa je še veliko pregonov in srečanj.

Igra je izjemno realistična in lepa, z dobro uravnoteženim nadzornim sistemom, ki se je odločila za nakup Metal Gear Solid 5.

sistemskih zahtev.

Site MGS5 je fantomska bolečina objavila informacije z minimalnimi in priporočenimi sistemskimi zahtevami, ki naredijo proces igre udoben. Minimalno dovolj, da začnete igro, vendar višje kot je uspešnost, bolje je.

  • ОС: samo 64-bitni / Windows 7/8/10
  • Procesor: Intel Core i5-4460 (3. 40 GHz). Bolje pa je: Core i7-4790 (3. 60GHz)
  • OP: 4 GB RAM-a (boljši 4 GB RAM-a in več)
  • Video kartica: NVIDIA GeForce GTX 650 (2 GB). Boljše: NVIDIA GeForce GTX 760 * DirectX 11
  • Mesto: 28 GB.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more