Zaznamki

Metal Gear Rising: Revengeance

Alternativna imena: Metal Gear Rising: Revengeance

Metal Gear Rising: Revengeance igro, ki je prišel ven 19. 02. 2013 In sprostitev igro na računalniku je skoraj eno leto, da 09. 01. 2014 ko pare. New Metal Gear igra, ki je bil razvit s strani podjetja Platinum Games, ki je avtor enega najboljših slashers danes. Poleg tega, da se izvaja v povezavi s Kojima Productions. Kot rezultat, dobimo računalniške igre, ki uničuje vse znane norme slashers in uvaja nov večplasten sistem bojevanja. Če želite prebrati na spletu Metal Gear Rising: pregled Revengeance, je ne samo, da vidim pogled kritikov, da je Metal Gear Rising: Revengeance - ni samo neverjetno strma ukrepanje v fantastični vesolju, ampak nadaljevanje duhu vseh shranjenih iger način in dolge dialogov kodek, kot tudi znane znakov in napotki prvotne serije. Samo Revengeance - je spin-off, če niste v posebnih pogojev - na primer, kaj pomeni, da vejo od glavnega zgodbo s svojim edinstvenim slogom.

Je Game mehanika temelji na dveh stebrih. "Prvi kit" - Zgodba linijo in proizvodnje, "drugi kit" - je slashers slog Bayonett. Glavni lik je običajno vrsto napadov, kar se imenuje način Blade. Proženje, zabava traja njegov značaj v tem načinu, in takoj po njej upočasni čas in Raiden zdi manevrskega prostora.

Povej mi, v kateri koli drugi računalniški igri, lahko prosto vozijo po navpičnih stenah ogromnih nebotičnikov in hitijo naravnost na vas rakete, in še izklesati sovražnike, helikopterji in velikanskih robotov na koščke? Konec koncev, kot orožje v igri tam kibermechi, katanas in vse vrste različnih rezilom. Samo Metal Gear Rising: Revengeance pc

Lahko uporabite ducat orožje. Koli strelno orožje, junak našega igri ni opazil.

Poleg običajnim režimom napadih ima meč, ki se lahko nadzoruje zaradi stavke desno palico. V tem načinu napada je veliko bolj uničujoča. Če ste vobodnom način z računov z sovražnikov, boste dobili točk "zandatsu", kar v japonščini pomeni "cut in sprejme." Te točke so zelo pomembne, saj omogočajo, da si opomore, ne le za zdravje, ampak tudi obseg meč prostem, odstranjevanje tekočine iz mrtvih kiborgi bodice. Poleg Metal Gear Rising: ima Revengeance PC dvojno mačeto, ki so povezane z vrsto škarjami. Torej, jih je mogoče napolniti in bodo odstranite oklep z veliko sovražnikov. Obstaja tudi precej redko igralni orožje imenovano sai, ki je videti kot majhen Trident bodalom in lahko potegnejo za sovražnika, in nato imobilizira sovražnika električni tok. Poleg tega orožja, ki se nanaša na sekundarni, imajo veliko combo napadov z nizom uporabnih funkcij.

Če se še niste odločili, ali boste Metal Gear Rising: Revengeance download, potem bi vam svetoval, da zahtevajo spletu Metal Gear Rising: Revengeance Video, vidim, da vam bo lažje, da bi odločitev. V mnogih videoposnetkov boste videli bitke šef. In Metal Gear Rising: Revengeance šefi tudi neverjetno kakovostno Platinum Games. Poleg tega je po bojih z šefom Raiden dobi novo orožje neizmerno rušilno močjo in neverjetno hitrostjo, kot tudi druge posebnosti.

Obiščite uradno spletno stran igre, download igre in dobili užitek od njega. Srečno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more