Zaznamki

Združeno kraljestvo

Alternativna imena:

Mergest Kingdom je uganka o združevanju predmetov. V igri boste videli čudovito risano grafiko in nenavadno podroben svet. Glasba je vesela in vznesena, glasovna igra je dobro narejena.

Igro Mergest Kingdom boste začeli igrati takoj, ko boste pregledali kratko vadnico, ki vam bo pokazala, kako igrati, in razložila pravila.

Igra ima zaplet in s prehajanjem ravni za stopnjo boste postali član zanimive, pravljične zgodbe.

Tukaj je veliko dela:

  • Potuj po čarobnem svetu
  • Izdelajte predmete za dokončanje nalog in orodja za premagovanje ovir
  • Če želite premagati zlikovce in pošasti, ki jih lahko srečate, ustvarite junake z uporabo fusion magic
  • Zgradite si hišo, opremite njeno notranjost
  • Gojite vrt in skrbite za drevesa v njem

V igri ne bo časa, da bi se dolgočasili, saj zgornji seznam vsebuje le kratek seznam zanimivih in razburljivih stvari, ki vas čakajo.

Preden začnete, izberete lik, ki ga želite igrati.

Obstaja več možnosti:

  1. Berington ledeni kralj, ki ima v lasti nešteto zakladov
  2. Fangtooth Neverjetni živalski kmet
  3. Margelot lastnica smrtonosnih bodal in lastnica ključavnic

Vsak od likov ima svoj značaj in zgodovino, ki se ju lahko naučite, ko igrate. Tako kot navadni ljudje ima vsak prebivalec igre svoje edinstvene sposobnosti in slabosti. Razmislite o tem.

Poleg naštetih je v igri še veliko drugih enako zanimivih junakov.

Naj bo pravljični otok vaš dom, prilagodite ga po svojih željah. Kombinirajte poljubne predmete na kakršen koli način, da dobite vse, kar potrebujete.

Ustvarite nove vrste bitij, od katerih bo vsako edinstveno in neponovljivo.

Raziščite nove dežele kraljestva, da poiščete več artefaktov in pridobite vire za ustvarjanje česar koli želite. To so zelo velika ozemlja, da bi obiskali povsod, boste potrebovali veliko časa, ki ga boste porabili za reševanje zanimivih ugank in izpolnjevanje nalog.

Vaš dom bo celo mesto s čarobnim vrtom. Samo vi se odločite, kaj bo. Zgradite hiše po svojem okusu in opremite njihovo notranjost. Na vrt posadite najbolj eksotične rastline.

Pridružite se igri, da redno obiskujete svoj dom in prejmete tedenske in dnevne nagrade za prijavo.

Obiščite trgovino v igri s čudovitim izborom, ki se dnevno posodablja. Nekateri izdelki, ki so tam predstavljeni, so na voljo za igralno valuto, najbolj dragocene ponudbe so tradicionalno samo za pravi denar.

Med prazniki velikodušni popusti. Poleg tega lahko na te dni sodelujete v tekmovanjih in dobite edinstvene nagrade, ki so na voljo samo v tem obdobju.

Posodobitve nenehno prinašajo nekaj novega v igro. Več območij na zemljevidu, novi junaki in še več elementov za združitev.

Mergest Kingdom lahko brezplačno prenesete na Android s klikom na povezavo na tem mestu.

Namestite igro zdaj in vstopite v čudoviti svet zmajev, čarovnic in vitezov!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more