Zaznamki

Združi čarovnice

Alternativna imena:

Merge Witches je igra za mobilne platforme o združevanju predmetov. Tukaj boste videli risano grafiko vrhunske kakovosti. Glasba vam bo pomagala izboljšati razpoloženje, če je z njo kaj narobe. Liki igre so dobro zvočni.

Nekoč je bilo nebeško mesto, kjer so živele dobre čarovnice, a nekega dne, ko nič ni napovedovalo težav, so ga napadle zlobne pošasti. Uničili so vse zgradbe in na vse prebivalce naselja vrgli močan urok. Obstaja starodavna legenda, ki pravi, da se bo nekega dne našel rešitelj, ki bo ponovno ustvaril mesto še boljše, kot je bilo, potem ko je pred tem razočaral prebivalce.

Lahko si ta rešitelj, vendar je pred teboj še veliko stvari:

  • Raziščite območje in razblinite meglo prekletstva
  • Zberite vire, razpršene okoli
  • Ustvarite orodja za napredek
  • Obnovite izgubljene zgradbe z uporabo fusion magic
  • Preženite prebivalce mesta, komunicirajte z njimi in dokončajte njihove naloge

Težko bo narediti vse naenkrat, toda čez čas, ko boste odčarali dobre čarovnice, vam bodo lahko svetovale in vam dale zanimive naloge z nagradami.

Začaranega sveta ni treba obnoviti takšnega, kot je bil. Vse je omejeno le z vašo domišljijo, izboljšajte.

Zberite zbirko izjemno ljubkih hišnih ljubljenčkov in ker je svet čaroben, lahko komunicirate z njimi in celo prevzamete dodatne naloge od njih, ki vam bodo prinesle številne nagrade.

V igri vas čaka zanimiv zaplet.

Svet igre je ogromen, številne dežele čakajo, da nad njimi razbliniš meglo prekletstva in jih osvobodiš.

Obstaja približno 300 stopenj, kjer lahko kombinirate predmete in ustvarite več kot 400 edinstvenih predmetov. Število dodatnih nalog je impresivno, več kot 600 jih je.

Kot ste morda uganili, bo igranje Merge Witches zanimivo in razburljivo.

V igri boste lahko prosto premikali vse predmete, tudi rastline. Daj svetu videz, ki ustreza vašim oblikovalskim željam.

Obiščite igro vsak dan, dokončajte dnevne naloge in za to pridobite darila. Vsak teden in mesec boste prejeli še več nagrad, če v igri ne zamudite niti enega dneva.

Poveži svoj Facebook profil, da boš lahko k igri povabil svoje prijatelje.

Sodelujte pri posebnih dogodkih, posvečenih sezonskim praznikom ali drugim pomembnim datumom. V teh tekmovanjih vas bodo čakale unikatne nagrade in tematski okraski.

Trgovina v igri omogoča igralcem nakup okrasnih predmetov, uporabnih predmetov in virov. Nakupe lahko opravite tako za valuto v igri kot za pravi denar. Če se odločite za majhen znesek, boste na ta način tudi izrazili hvaležnost razvijalcem za njihovo delo.

Ostanite z nami za več prikupnih likov in preoblek z vsako novo različico. Poleg tega se območje sveta iger povečuje.

Merge Witches lahko brezplačno prenesete na Android s klikom na povezavo na tej strani.

Namesti igro zdaj, ljubke čarovnice že čakajo na svojega rešitelja, morda si to ravno ti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more