Zaznamki

Združi dvorec

Alternativna imena:

Merge Mansion puzzle igra za mobilne platforme. Grafika je risana, lepa, med igro se zdi, da gledate barvito risanko. Glasovna igra je narejena kakovostno, glasba je prijetna in nevsiljiva.

V igri boste srečali dekle po imenu Maddie. Preseli se v graščino svoje babice, ki je bila prazna več kot 40 let, potem ko so njeno babico aretirali in poslali v zapor.

V igri vas čaka veliko prijetnih težav:

  • Rešite uganke
  • Raziščite staro hišo v iskanju skrivnosti
  • Obnovi hišo in okolico
  • Igrajte mini igre

In še veliko več. Igranje Merge Mansion ne bo dolgočasno.

Da bi pomagali babici, ki je bila pred mnogimi leti po pomoti zaprta, boste morali korak za korakom raziskati celotno graščino in posestvo. Mesta, do katerih boste morali priti, so v slabem stanju ali preprosto zasuta s smetmi. Če želite pridobiti dostop do vseh kotičkov, na poti popravljanja in ustvarjanja starega posestva, boste potrebovali orodja za ustvarjanje, kar bo glavna naloga igre.

Na prvi pogled je igralna plošča podobna številnim igram tri v vrsti, vendar je ta podobnost le površinska, ta igra je popolnoma drugačna. Z združevanjem predmetov na igralnem polju morate dobiti orodje ali stvar, ki je potrebna za dokončanje naloge. Na primer, list, moker od rose, morate združiti s pipeto, tako da dobite majhno steklenico vode, nato pa z združitvijo z isto drugo steklenico dobite veliko steklenico in tako naprej, dokler ne dobite želenega predmeta. Ustvarjanje predmeta, ki ga potrebujete, ni vedno logično, kot lahko razumete iz zgornjega primera, vendar je zaradi tega samo še bolj zanimivo za igranje.

S postopno obnovo hiše in njene okolice lahko izboljšate življenjske pogoje za Maddie in odkrijete zelo zanimivo zgodbo iz življenja babice.

Kasneje vam bodo informacije, ki jih boste lahko zbrali, omogočile, da iz zapora izpustite babico, ki je bila po krivici obtožena zločina, ki ga ni storila in ne samo to. Igra ima precej zanimiv zaplet, da ugotovite vse preobrate, ki jih lahko, ko igrate sami. A le, če ste dovolj pametni, da pridete daleč.

Obstajajo dnevne in tedenske nagrade za prijavo in majhne naloge, ki vam bodo dale priložnost, da zaslužite kristale ali denar, kar bo izjemno koristno in vam bo omogočilo nakup veliko potrebnih stvari.

Za praznike potekajo tematski dogodki in tekmovanja, ki jih ni mogoče zamuditi, dela nagrad, prejetih na te dni, ni mogoče dobiti ob drugih časih.

Igra se redno posodablja, dodaja nove ravni in razvija zaplet. Tako lahko igrate zelo dolgo in vam ne bo dolgčas, saj se tukaj vedno nekaj dogaja.

Merge Mansion lahko brezplačno prenesete na Android, če sledite povezavi na tej strani.

Začnite igrati zdaj, da pomagate Maddie rešiti svojo babico iz zapora in obnoviti elegantno staro graščino!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more