Zaznamki

Združite žetev

Alternativna imena:

Merge Harvest je uganka z združevanjem za mobilne platforme. Tukaj vas čaka zelo lepa grafika v slogu risanke. Liki v igri imajo dober glas in glasba zveni zelo zabavno.

V igri boste morali premagati bodiko, ki je napolnila vse, in pomagati prebivalcem Bakertowna, da si povrnejo dom.

Igre spajanja predmetov so zelo priljubljene in veliko ljudi pozna vsa pravila. Tudi če igro tega žanra vidite prvič, ne skrbite. Igra ima kratko, a jasno vadnico, zahvaljujoč kateri boste hitro razumeli, kaj morate storiti.

Zabavajte se ob izpolnjevanju nalog, ki so si jih za vas zamislili razvijalci:

  • Združite predmete, da dobite predmete, potrebne za nadaljnje napredovanje
  • Komunicirajte s prebivalci pravljičnega sveta
  • Postavite kmetijo in tovarne na območju mesta
  • Zbiranje virov in hrane
  • Odprite skrinje in zbirajte edinstvene predmete

Kljub dejstvu, da je igra uganka, ni brez zapleta. Oglejte si vznemirljivo zgodbo, ki se odvija v igri. Več kot 1000 zanimivih nalog s številnimi nagradami čaka na vas, da jih dokončate.

Med igro lahko ustvarite 250 edinstvenih predmetov, od katerih vam bo vsak pomagal iti dlje in lažje premagovati nove izzive, ki vas čakajo.

Med drugim bodo za obnovitev sveta igre potrebni viri. Naučite se loviti ribe v ribnikih, nabirati sadje na vrtu, gojiti zelenjavo na gredicah in proizvajati različne izdelke v številnih tovarnah in delavnicah.

Da bi prihranili vse to, boste potrebovali prostorno shrambo, ki jo je treba nenehno izboljševati, širiti in dopolnjevati. Ne pozabite tega storiti, sicer boste težko nabrali količino zalog, potrebnih za nadaljnje napredovanje.

Poskusite opraviti naloge čim hitreje in pridobite kovance in energijo za nadaljnjo igro.

Pridružite se igri vsak dan in prejmite dnevne in tedenske nagrade za obisk in dokončanje nalog. Ne bo težko, saj dlje kot boste igrali, prej boste želeli izvedeti, s kakšnimi skrivnostmi in skrivnostmi je polno mesto.

Tematska tekmovanja potekajo ob praznikih, kjer boste kot nagrade nagrajeni z edinstvenimi predmeti, ki jih ni mogoče dobiti druge dni.

Ne pozabite na obstoj trgovine v igri. Poglejte tja pogosteje in pridobite priložnost, da kupite stvari, ki jih potrebujete, za kovance ali pravi denar. Asortiman v trgovini se posodablja vsak dan.

Če se vam zdi, da ste zašli v slepo ulico, poskusite improvizirati, včasih rešitve morda niso povsem očitne in jih potem ne bo lahko najti.

Dobro premislite, preden združite več predmetov, morda bi bilo bolje, da jih zberete več in ob združevanju pridobite dodatne vire.

Merge Harvest lahko brezplačno prenesete na Android s klikom na povezavo na strani.

Namestite in začnite igrati Merge Harvest, da spremenite Bakertown v kraj, kjer si vsi želijo živeti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more