Zaznamki

Združi basni

Alternativna imena:

Merge Fables je zabavna ugankarska igra. Tukaj boste videli nenavadno barvito risano grafiko. Zvok igre je dober.

Med igro se boste vi in glavni junak preselili na skrivnostni čarobni otok, katerega površina je popolnoma prekrita z meglo.

Med igro boste našli veliko zanimivih nalog:

  • Gradite gradove
  • Odstranite meglo in raziščite vsak kotiček otoka
  • Obnovite začarane like in komunicirajte z njimi
  • Pridobite sredstva za gradnjo
  • Čiste poti in poti

Z vsemi temi stvarmi ne boste imeli niti ene možnosti, da bi vam bilo dolgčas. Toda pred igranjem Merge Fables vas čaka kratek tutorial, v katerem vam bodo razvijalci razložili pravila igre. Obstaja veliko iger o združevanju predmetov, a ta je morda najbolj zanimiva med njimi.

Vi se odločite, kateri strategiji boste sledili. Iste predmete lahko kombinirate takoj, ko najdete tri kopije, ali pa zberete več kopij in jih združite skupaj, da dobite dragocene bonuse različnih vrst.

Zgradite gradove, vredne kraljice otoka. Za gradnjo boste potrebovali kamenje, les in druge vire. Med čiščenjem in raziskovanjem jih je enostavno dobiti. Če nimate dovolj prostora za kakšne zgradbe, samo razpršite meglo nad delom otoka in razširite svoje ozemlje.

Ko napredujete, boste našli več neverjetnih stvari, s kombinacijo katerih lahko dobite nove okrasne predmete ali nenavadne zgradbe.

Na otoku je veliko prebivalcev, čeprav sprva to ni opazno. So začarani in da bi lahko komunicirali z njimi, je potrebno odstraniti urok tako, da združimo več majhnih kopij, v katerih so zaprti.

Po tem boste po pogovoru z novimi, razočaranimi prijatelji izvedeli zanimiva dejstva o otoku in kje točno se nahajajo čarobne lokacije. Medtem ko ste tam, lahko dobite naloge, zaradi katerih bo igra še bolj zabavna.

Pogosto se pridruži igri in ne bo ostalo neopaženo. razvijalcev vam bo dalo dragocene nagrade za dnevni obisk igre. In če ne zamudite niti enega dneva, vas ob koncu tedna čaka še bolj zanimivo darilo.

Da bi bilo igranje med počitnicami ali med velikimi športnimi tekmovanji bolj zabavno, v igri potekajo smešna tekmovanja z ekskluzivnimi nagradami. Bolje je, da ne zamudite priložnosti za pridobitev teh predmetov, ker morda ne bo druge takšne priložnosti.

Spoznaj prijatelje po vsem svetu v tej čudoviti igri.

Trgovina v igri se ponaša z odličnim izborom. Lahko kupite veliko zanimivih stvari tako za valuto igre kot za pravi denar. Ponudbe se posodabljajo vsak dan. Poleg tega boste z nakupi za denar podprli razvijalce in se jim finančno zahvalili za njihovo trdo delo.

Igra se pogosto posodablja, pojavljajo se nove funkcije, manjše napake so odpravljene. Dodanih je več okraskov in zgradb, ki jih je mogoče zgraditi.

Merge Fables lahko brezplačno prenesete na Android neposredno na tej strani, če sledite povezavi.

Namesti igro takoj, skrivnostni otok čaka na goste, ki bodo lahko razvozlali vse njegove skrivnosti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more