Zaznamki

Združi zmaje!

Alternativna imena:

Združi zmaje! puzzle igra za mobilne platforme z izjemno ljubkimi zmajčki. Igra ima neverjetno lepo grafiko v slogu risanke. Glasba je zabavna in vsi prebivalci igre zvenijo zelo smešno.

Preden začnete igrati Merge Dragons! izmislite si ime igre in izberite avatar. Po tem vam bo prikazano, kako lahko igrate to čudovito igro, in razložite pravila v kratki vadnici.

  • Potuj po čarobnem svetu igre
  • Zberite zbirko zmajev in jih razvijajte
  • Dokončajte naloge in pridobite orodja, ki jih potrebujete za nadaljevanje potovanja
  • Ozdravi od zla prizadeto dolino

To je kratek seznam, zdaj pa se pogovorimo o vsem podrobneje.

Kombinirajte, kar najdete med potovanjem, da ustvarite močnejše predmete, potrebne za premagovanje ovir.

Združite figurice Gaje, da po vrsti ozdravite vsako področje doline, prizadeto s pokvarjenostjo.

V igri boste videli več kot 1500 različnih predmetov, ki jih lahko kombinirate. Izuri celotno jato zmajev, skupaj več kot 37 vrst, od katerih lahko vsako okrepiš.

Dokončajte dnevne naloge, da vsak dan prejmete dragocene nagrade, ob koncu tedna pa boste prejeli super nagrado. V igro lahko vstopite le 15 minut na dan in poberete darila ali pa igrate ves dan in prejmete še več prijetnih presenečenj.

Ne boste se naveličali igranja, saj se vsaka dva tedna spremeni tema igre, na voljo so nove naloge, okraski in artefakti.

Dokončajte uganke, v igri jih je več kot 900. Reševanje teh ugank vas bo dolgo zabavalo.

Zgradite tabor za svoje zmaje ko bodo večji in močnejši, bo tudi tabor zrasel. Izberite elemente dekorja, ki jih boste tam postavili, ter zgradite in nadgradite različne zgradbe.

Klepetajte z drugimi igralci z vsega sveta. Spoznajte nove prijatelje ali v igro privabite stare znance. Sklenite zavezništva in skupaj rešujte uganke. Predpogoj za to je izgradnja brloga v vašem taboru zmajev.

Do praznikov potekajo športna tekmovanja v igri, zanimiva tekmovanja z edinstvenimi nagradami, ki jih je mogoče osvojiti samo v tem času. Ne zamudite takšnih priložnosti, včasih se kot nagrade dajejo zelo dragocene stvari.

Igra dobiva pogoste posodobitve z več vrstami zmajev, novimi zgradbami, okraski in številnimi zanimivimi nalogami.

V igri je trgovina, kjer lahko kupite okraske, vire in druge predmete, ki jih potrebujete, za valuto v igri ali pravi denar. Asortiman se nenehno posodablja, potekajo promocije z velikimi popusti. Poglejte pogosto, včasih lahko kupite zelo dragocene predmete precej poceni. Sploh ni potrebno porabiti pravega denarja, vse to lahko dobite tudi brez njega, vendar bo trajalo malo več časa. Če se želite razvijalcem finančno zahvaliti, kupite nekaj, zadovoljni bodo.

Združi zmaje! lahko brezplačno prenesete za Android tukaj, tako da kliknete povezavo na tej strani.

Namestite igro zdaj in dobite priložnost igrati z veliko zelo smešnimi zmaji!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more