Zaznamki

Merc Elite

Alternativna imena: Merc Elite

Merc Elite spletu - brezplačno taktična igra vlog, ki je dinamičen ukrep, dogodki, ki so bili razviti v prihodnosti. To podjetje Bigpoint strelec zasnovana v slogu Moba. Igralci so vabljeni, da potuje nazaj v daljni prihodnosti, ko gverilske vojne divjala in tekmujejo na različnih prizoriščih. Morda ne boste mogli uporabiti najbolj napredne bojne taktike. Biti v vodilno vlogo morilcev, boste postali poslanstvo opravljajo različne stopnje zahtevnosti. Pred številnimi krvavih dogodkov prehiteti, saj le tisti, ki pripadajo sovražnika brez kapljice usmiljenja uspeh. Uničiti nasprotnike, ki iščejo zanesljive zaveznike, izboljšajo svoje orožje, Suck spretnosti in biti sposoben, da se počutijo vredni častni naziv elitni morilec. Seveda, ti in tako profesionalni, ker je pred že dolgo vojak, vendar to ne pomeni, da se lahko zanesejo na izkušnje iz preteklih let. Moraš držati korak s časom. Na primer, če je mogoče uporabiti orožje prihodnosti, zakaj opusti možnost? Uskladiti nekdanji izkušnje z novimi odkritji in voditi svojo vojsko do zmage!

Merc Elite robustnost igra se razlikuje od sistemske zahteve. Igranje bodo mogli prenesti nikogar. Boste sodelovali v krvavih avanture, ki je lastnik parametrov, računalniški medij. Vse, kar potrebujete, da gredo nazaj v igri svetu - je registracija Merc Elite. Ustvarjanje računa pomeni, da izpolnite obrazec s teh področij: uporabniško ime, geslo, ponovite geslo, e-poštni naslov, datum rojstva. Da bi sprejeli pogoje ter izjavo o varovanju zasebnosti preprosto označite in novice naročnina - Automatic. Po izdelavi potrebne informacije preprosto pritisnete "play brezplačno zdaj."

Tako boste vkrcali Merc Elite igrati in zdaj je čas, da razmisli osnutek bolj podrobno. Navedite prednosti: visoka kakovost 3D format grafiko, realistično vidno polje, napetost parcele, postopne krepitve vloge, zanimivo delo, dvig adrenalina, dobro premišljen sistem bojevanja, različnimi načini in presenetljivo veliko število uporabljenih metod. Poleg tega obstajajo nekatere funkcije, ki bo zadovoljila igralce te vrste. Med spopadom, lahko skrijete v zavetiščih, nadzor nad ognjem, uporabite v hrib, ki je omogočila, da so v ugodnem položaju, kot sovražnika ne boste videli od spodaj navzgor, dokler ga ne odprtega ognja. Priporočljivo zajemanje več pomembnih točk. Če mu uspe, potem ne smemo zamenjevati s tem, kar sovražnik videti močan in neuničljiv. Kontrolne točke v vaših rokah, kar pomeni, da prevladujejo! Lahko dam en nasvet. Ne zamudite trenutek, ko lahko izvajanje tega zajem - znanje in pazljivost najboljših pomočnikov v vojni!

Izberi za sebe prodajnih razred in naprej - Gobec vojna absorbira takoj in ne boste imeli časa za razmislek. Prijeti za orožje in uničiti vse! Ko že govorimo o orožju. Arsenal res bogata. Toda za vsak razred na voljo nekatere vrste orožja. Našteje nekaj smrtonosnih stvari, ki vam omogoča uporabo Merc Elite spletno igro, ki imate idejo o tem, za kaj gre. Obstajajo prodajni avtomati in topovi in ​​gibala orožja in samuraj meče, in še več. To ni živeti brez kakovostne deske, namenjene za zaščito. Vse to skupaj - orožje, veščine, podpora zavezniki, osebna želja, da bi ponovno pridobili prvenstvo - je ključ do uspeha v prihodnosti. Igra je zelo vsestranski in dobi drži vašo pozornost od prve minute. S tako bogato igranja ni dolgočasno! Pridruži se zdaj - ne bo vam žal!