Zaznamki

Taljenje World Online

Alternativna imena: MWO

Veliko boju s pošastmi in tujcev zaščititi človeško raso pred izumrtjem in se vrniti v svojo prevlado na planetu, ki se je izgubila po svetovni kataklizmi - to so cilji in cilji naslednjih vesoljsko strategijo "talilnih svetovi« ali taljenja svetovnem spletu.

Da bi igrala v Melting svetovnem spletu, boste potrebovali računalnik z nameščenim operacijskim sistemom, Windows Vista ali Windows 7 s procesorjem Pentium 3 700MHz ali boljši, vsaj 512 MB RAM-a. Internetna povezava mora biti večja od 512 Kb na sekundo. Na zaslonu z nastavitvami, nastavite resolucijo vsaj 1024x768 in 16 bit barve. Neposredno igranja, morate brskalnik: Internet Explorer vsaj različica 8. 0, FireFox ni pod 6. 0 različica, Google Chrome ali Opera s plugin različico Adobe Flash Player ni pod 10.

Pridružite se v igri Melting World Online poteka po standardnem postopku. Na uradni spletni igri, pritisnite "play", nato pa bo v obliki polnjenje podatkovnega Melting svetovnem spletu. Vpišite svoje uporabniško ime, veljaven e-poštni naslov in geslo. Dalje, sprejeti licenčno pogodbo in izvesti primitivne aritmetične po - ". Začeti igrati" To samo še preveriti, ali je uspešno vključili v Taljenje World Online Online registracijo in boj!

Če ste tip igralcev, ki ne želijo zapletati svojo skrbno izbiro začetka značilnosti igra narave in drugimi stvarmi, potem boste zagotovo tukaj. Online igre Taljenje World Online zoper popolnoma preprosta - dodelite pilota in avto-robota, ki bo z njim tudi upravljala. Si lahko izvzamejo, da se seznanijo s svojimi parametri. V prihodnosti, jih je mogoče izboljšati, in dopolnjuje vse to, no, v tej fazi igre Melting World Online bo, kot pravijo, da je dano. Kot ste napredek skozi ravni, lahko nabirajo točke in pridobili več robotov (dokler ne prideš do osem), in najem pilote. In če igra Taljenje World Online na spletu ne bo vam omogočajo, da gostujejo pri izbiri lika, izbor orožje, ki ga je v celoti nadomestiti. Topništvo, brzostrelke, protiletalskih raketnih izstrelkov, izstrelitev granat, pramen in plazma laserji, itd itd Na vsakem orožje svojemu spektra delovanja in uporabe, tako da se dobro odboj, in ko je to koristno za vas.

Taljenje World Online spletna igra, kjer vaš pilot za sistem ravneh tej spretnosti stopnjah razvoja. Z njihovo rast in rast svoje sposobnosti, čeprav so razdeljeni na vašo celotno ekipo, ne glede na to, koliko ne bi bilo roboti in piloti plačanci. Sami boji, izvedene v stopnji pripravljenosti (kar je povsem naravno, za RTS). Mogoče včasih je zasvojenost igranja, medtem ko na drugi strani - je čas, da se odloči o taktiki, ali pa se spomnimo, kaj robota kot oborožen, ker ko so že osem neizogibno začnejo iverke. In mimogrede, ker te strategije, je še ena stvar, ki je posledica igrajo igre na spletu Taljenje World Online umu in ne prenagljeno - ". Točke ukrepanje" a Preprosto povedano, omejite svoje korake. Te točke so porabili precej hitro, in njihova zaloga streliva je odvisno od vašega robota (oklep, orožje, itd ) Torej tehtajo (dobesedno in v prenesenem pomenu) ukrepe pilotov in roboti - v vašo korist.

Igraj igro Taljenje World Online na spletu in razvijati svoj lik (team), ki jo ponujajo na treh področjih: izboljšanje taktiko napadov (za razvoj natančnost, obseg škode), tank (to pomeni, da bodo pozorni na sposobnosti preživetja), samo za delo na korist njegove ekipe (roboti popravila, ki se ukvarjajo inventar, njeno raziskovanje in proizvodnjo, itd ). Kaj to raje ali razvoj v vseh smereh, ko ste se odločili.

No, seveda, Taljenje World Online igra sam nekako ni res. Bori skupin in dvobojih na skrivaj so bistveno diverzifikacijo igranja, in v smislu izkušenj, bo veliko bolj koristno kot boj šefi singla. Torej, povabite svoje prijatelje (ali se pridružijo klanov) in pokazati svoje sposobnosti strateg Fanta-zunanji svet talilnih World Online! Igra MWO - točno tisto, kar ste iskali?

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more