Zaznamki

Medal of Honor warfighter

Alternativna imena: Medal of Honor warfighter

Game Medal of Honor warfighter - je izšla leta 2012, leto. Igra je izredno premišljena igranja. Igra je zelo prijetna za igranje, bodo vsi uživali v tem času, ki bo imel tukaj. Igre Medal of Honor warfighter pc je še en lep mojstrovina, ki je narejen v žanru 3D-delovanja.

Plot navidez banalne nikamor. Hrabri in pogumni vojaki Združenih držav Amerike, ki iščejo naslednjo osamubinladena. Še vedno ne bi bolelo, da bi sodišča, ki trpijo zaradi somalijskih piratov, ki so in tečeta čez morje v iskanju. Dialogi pogosto podžigajo situacijo - v rokah jihadi ideologi imam grozne kratica PETN!

V Medal of Honor warfighter poslanstva je tudi zelo raznolika, je zelo zanimiv del igre, ko je v resnici eno in isto, je igra večkrat ponovi - to je depresivno, in sama igra postala zelo dolgočasna.

Ko ste prenesli igro, boste razumeli, zakaj to igro Medal of Honor warfighter izredno zanimivo in napeto.

Razvijalec te igre je znamenito podjetje - Danger Close igre. Razvijalci prinesel ta projekt neverjetno število zanimivih vidikov v zgodbi, veliko fascinantno materiala. Vi, ki ste je glavni vojaki in samo vi lahko vzpostavijo okolje, ki je segreto do vrelišča jekla. Vaš lik se bo lahko med tekmo večkrat spremeniti obliko, ker bo premakniti navzgor po karierni lestvici, in zato -, da spremenite svoj videz.

Pred nadaljevanjem procesa igri, boste morali, da ga namestite na vaš osebni računalnik. Najprej pojdite na uradni spletni strani te igre (http://www. ea. com / medalja-of-čast-warfighter), s te strani, prenesite namestitveno datoteko v igri. Zdaj boste morali preveriti, preden ste prenesli datoteko virusov in zlonamerne komponent po antivirus kažejo, da se odkrije virus, lahko namestite te datoteke na vašem osebnem računalniku. Toda preden hočeš vse to se je zgodilo, vam priporočamo, da si ogledate na internetu - Medal of Honor warfighter video, da vam bo pomagal razumeti, malo v igri, saj lahko vidite, kaj igra "ukrep", kako dogodki se bo odvijal . Mi smo prepričani, da želite, da se še naprej potopite v tej atmosferi.

Vzemite si čas, da prenesete Medal of Honor warfighter, zelo zanimiv projekt, zelo razburljivo. Ti bodo veseli, da se potopite v zgodbi in jo čutijo do konca. To je neverjetno privlačen projekt, v katerem želite igrati absolutno vsakogar, ki ceni in spoštuje žanr - Akcija.

No, vam želimo prijetno časa s to igro. Verjemite mi, da lahko vsakdo najde nekaj za svoje pri tem projektu. Za vsako, se bo ta igra odprl svoja vrata. Bo pustil svoje zveste igralce in prihodnje prebivalce igralni prostor na svojem neverjetnem svetu! Uživajte! Vam bo res všeč! Želimo vam samo zmago! Vam mora uspeti! Srečno v igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more