Zaznamki

Spojk. Land

Alternativna imena: Spojk. Land

Spojk. Land online igre - MMORPG igre postapokapsticheskaya strank fantastično teme. Ta edinstvena kombinacija neverjetnih dogodkov s pridihom domišljije in osupljivo tehnologij prihodnosti. Spojk. Vpis v zemljiško knjigo vas bo popeljal v prihodnost, kjer se lahko na lastne oči opazujejo, kaj se dogaja v svetu, ki je tako spremenila jedrsko vojno. Nesreča je sililo ljudi v prostranstvih vesolja in je privedla do mutacije bitij, ki so ostali na planetu. Žuželke in živali spremenila v nevarnih pošasti in mutanti vzdevkom moli zaradi živi pod zemljo, in ne kruto. Ljudje, ki se vračajo po mnogih letih na Zemlji, se bodo morali boriti proti vsem tem zlu. Treba uničiti krvoločnih bitij norovyaschih napad na najbolj nepričakovanem trenutku. Človeštvo se je pri gradnji podatkovnih zbirk in vzpostavitev zaščitnih ukrepov za pridobitev dele za zavetje pred nevarnostmi vseh vrst. In ko gre na potrebo, da zapusti zavetje in gredo ven na odprto, moramo uporabiti ogromne krzna. Dejansko je v Zemljino atmosfero, je tudi zrak zastrupljen! Tako da tisti, ki bo igral v meh. Zemlja bo moral naučiti, da prilagodi različnim pogojem.

Tako da si lahko prenesete igro brez težav spojk. Zemlja, preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje naslednji seznam potrebnih parametrov:

- Operacijski sistem Windows XP / Vista / 7;

- Processor 1000 MHz

- 64 MB grafična kartica s podporo za OpenGL 1. 2,

- 256 MB RAM-a.

Datum BELLOWS v igri. Zemlja prehaja v stranko. Boste morali vnesti svoje uporabniško ime in geslo, in prišli do vzdevek. Potrjujejo tudi skladnost s pravili igre. To je vse, zdaj ni ovira na poti do razburljivo avanturo!

Igraj igro spojk. Boste pristali na strani ene od obstoječih narodov. So le trije

1. Opara je bil nekoč nanašajo vojakov v najbolj vročem mestu sovražnosti. Poleg tega zaporniki iz drugih držav, tudi poslal sem. Lahko si predstavljate, samo tak kontingent! Ampak za nekaj časa postal neodvisna država in trenutno vodi svojo politiko.

. 2 Krada zelo samostojna narod. Je sestavljena iz neodvisnih pilote, ki načeloma ne drugo življenje ne predstavljajo.

3. Zahteva - narod, kjer kraljuje naročilo, in prebivalci nestrpno bow pred zakonom. Piloti in strokovnjaki iz tega naroda, ljubezen in pravičnost so pripravljeni žrtvovati, če je le ona kraljuje vekomaj.

Vsak narod ima svoje mesto, v katerem so vsi potrebni objekti. Tukaj je seznam zgradb, ki se lahko izvajajo prebivalcev: trgovina krzno, trgovina oprema, skladišče, raziskovalna postaja, modifikacij meh postaje popravila, tovarna opreme, tovarne spretnosti. Vsaka lokacija je za nekatere igralne funkcije.

Igralci imajo status, ki je določen z ukrepi, ki se izvajajo v odnosu do drugih znakov. Lahko imajo status nevtralne, plačanec ali upornik. Kdor pa ste in katera stran ne bi boril, morate skrbeti za svoj razvoj. Imate za črpanje glavne značilnosti - zmožnost (sposobnost, da svoje orožje, uporaba zaščite, in tako ), Kot tudi dodatne informacije, ki se imenuje spretnost. Spretnosti so razdeljeni v kategorije, kot so Ostrostrelec, proizvodnjo, specializirane trgovine.

Za spojk. Zemljišče je bilo prijetno igrati, morate skrbeti za dobro oboroženo in druge uporabne opreme. Arzenal orožja v igri je impresivna. Tu so puške in topovi in ​​fazerji in granotomety in laserji in energetske orožja in drugih smrtonosnih stvari. Poleg tega morate kupiti strelivo, ki vključujejo školjke, kartuše, plazma, raketni stroške Phaser deli. Kot je za preostali del opreme, ki so na voljo v igri diskov, reaktorji (oprema za moč), čipi (dodatne enote, ki omogočajo dvig nekatere značilnosti lika), Kompleti za popravilo, shockers, teleportatory stacionarne izkopavajo moduli (uporabljajo moduli) in dodatni moduli za rudarje in prevozi. No, seveda, glavni element igranja - roboti, z vzdevkom krzna. So borci, izvidovanje, transport, Sušilci. Kot je razvidno iz imena sami, roboti opravljajo različne funkcije.

Game spojk. Land pripravili veliko zanimivih nalog. Naloge se učijo vrsto, in tiste, ki zahtevajo ubijanje pošasti ali zbiranju plen. Same pošasti ogromno tukaj. Ta hrošči in polže, in pajkov in črvov in medvede in obadov in drugo umazanijo. Z istim plen, na primer, nanaša Venom Sac Spider, Scorpion klešče, brki Mantis, segment, Worm, Crystal Green, Magma posodo in še več. Vse, kar lahko dobite pri opravljanju nalog, ki se lahko shranjeni v podpalubju. Treba je omeniti, da se držite strahu, da spodbuja varnostne elemente.

Igra ima vse, kar je za uspešno promocijo do vrha, glavna stvar - ne leni prizadevanja. Pridružite se virtualni svet in vsem pokazati svoje talente! Lahko vedno nasmejan srečo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more