Zaznamki

MechRage

Alternativna imena: Mechrage

Realnosti planeta po jedrski eksploziji, prevlada umetne inteligence, brutalnih soočenje kolonizatorji v boju za vsak kvadratni meter in bojne velikan robotov - MechRage spletni svet je bil ustvarjen za tiste, ki imajo strast za znanstvene fantastike in cyberpunk slogu. Spletni brskalnik igre MechRage - je masivno multiplayer strategija v prvi osebi, v katerem stojiš mogočno meh robota in bo ustvarila svojo kolonijo, da jo zaščitijo in osvojiti novo ozemlje.

Če želite igrati igro MechRage prilega skoraj vsak računalnik z operacijskim sistemom Windows 98/ME/2000/XP/Vista x32/Seven, procesor Intel Pentium III 800 MHz ali boljši, 256 Mb RAM in grafično kartico vsaj 64 Mb. Da vas igrati razen povezati z internetom, boste potrebovali brskalnik plugin nameščeno različico Adobe Flash Player ni pod 10. 0. Lahko uporabite Internet Explorer, da izberejo vsaj verzijo 8. 0, FireFox ni pod 6. 0 različica, Google Chrome ali Opera.

V igri MechRage Pridružite voljo na več načinov:

 • Dovoljenje uporabo looki-račun
 • Uporabite svoj račun na Facebooku za registracijo
 • Za registrirane uporabnike Google

Če se nobena od metod vam ne ustreza, nato pa gredo skozi standardnem postopku (registracija MechRage) na ofsayte igri.

MechRage spletu registracijo na tej stopnji je konec.

MechRage online igra nima izbirni postopek karakter, ampak preprosto se jim boste krzna, ki bo postal podaljšek vašega tega cyberpunk realnosti.

Poleg tega MechRage spletno igro, v kateri ni delitve na frakcije, kot take, in sistem vrstah precej običajnih.

Obstaja le specializacija - odvisno od razširjenosti določenih taktičnih ukrepov robota, je lahko

 • Warrior
 • Destroyer
 • Spy
 • Shooter
 • Guard
 • Tank
 • Explosive
 • Transporter

Če govorimo o osebnih dosežkih vašega junaka robot, bi bilo lepo, da se dvignejo na rang vojaški poveljnik - najbolj opazna igre čin. S tem statusom bo vaš junak več priložnosti v igri. Sodelujete lahko v predstavitvenih bitkah, ki bodo zaslužili več in nabirajo točke in izkušnje.

Arsenal vojskovodja krzno je precej dobro:

 • Flamethrowers
 • Laserska pištola s ščitnikom
 • Rocket

No, seveda, igrajo MechRage bi bilo težko brez njenega vojsko robotov. Ga postavite varno vstopiti v bojih velikih in osvojite nova ozemlja razširiti svoje kolonije. Prav tako lahko včlanijo v eno izmed zavezništev in kolonialno vojno z močnejšim nasprotnikom. Drug pomemben dejavnik za krzno in vojaški ugled - na primer, če ste iskali lahek plen in napad šibko nasprotnika, izgubili spoštovanje zaveznikov. Skratka, če igrate v MechRage aktivni, dostojanstveno in po pravilih, lahko dostojno vojaško kariero.

Toda tisti, ki jim to ni posebej pomembno, lahko igrajo igre na spletu MechRage v drugo smer in v celoti izražajo v reševanju strateških nalog. Predvsem na igro - zgraditi bazo in razvoj infrastrukture - prioriteta za vašega junaka. Zgraditi svojo lastno zbirko podatkov, boste morali začeti Montanžnica, ki bo ustvaril delovna roboti. Ko zadostno število njih, nato pa nadaljuje z gradnjo drugih objektov. Kopljejo gradbenih virov, kot so zlato, silicija in titana, iskalnik pajki. Prav tako lahko opremili rudarski jašek ter citat vire od tam.

En igralec je dovoljeno graditi do pet zbirk podatkov. Vsak od njih mora biti njegova usoda - osnova za ofenzivnega delovanja, obrambnih ali univerzalnih (to je odvisno od vrste stavbe bodo zgradili na njenem ozemlju). S potrebnimi sredstvi, da lahko gradijo bazo podatkov vseh vrst, ki bodo znatno okrepili svoj položaj v igri.

Iz vsega zgoraj navedenega lahko sklepamo, da igrajo igre na spletu MechRage bo prav tako razburljivo, kot ventilatorji strategij, in tiste, ki so zainteresirani za arkadne vojni kozmične značaja. No, trdno in uravnoteženo igra!