Zaznamki

Mech Arena: Obračun robotov

Alternativna imena:

Mech Arena: Robot Showdown je zelo zanimiva akcijska igra za mobilne platforme. Vrhunska grafika, odlična glasovna igra in izbor glasbe so tisto, kar vas čaka v tej igri. Cilj igre je uničiti sovražne robote z izboljšanjem in črpanjem svojih.

Ko začnete igrati Mech Arena: Robot Showdown, boste imeli na voljo samo enega robota, a sčasoma boste lahko znatno razširili svojo floto strojev.

Tradicionalno bodo igralci na začetku imeli kratek tutorial, kjer vam bodo povedali in pokazali minimalne potrebne informacije, nato pa se boste morali sami poglobiti v vse zapletenosti igre.

Igra nima zapleta, kar je razumljivo, gre le za bitke robotov v bojni areni. Če pa mislite, da je v igri vse izjemno preprosto in preprosto, potem to ni tako.

Lokacij je veliko in vse se med seboj razlikujejo. Ovire in hribi na njih vam omogočajo uporabo različnih možnosti za bojne taktike. Ko boste pridobili izkušnje, boste lahko ugotovili, katera taktika je najboljša za določeno lokacijo in vrsto bojne enote.

Vse enote so razdeljene v več razredov, od katerih ima vsak svoje prednosti in slabosti.

  • Leteči roboti se lahko začasno dvignejo nad bojišče, vendar ta sposobnost potrebuje čas, da se ponovno napolni
  • Majhni in okretni se zelo hitro premikajo po bojišču, vendar imajo šibkejše orožje
  • Zmogljive enote na daljavo povzročajo ogromno škode, lahko napadajo od daleč, vendar so precej počasne

To je na primer nekaj vrst borcev, v resnici pa jih je v igri veliko več. Preizkusiti morate različne možnosti in se odločiti, katero vam je najbolj všeč.

Spremenili boste lahko orožje in oklep svojih robotov, kar lahko močno spremeni njihovo moč na bojišču.

V igri se lahko borite tako proti umetni inteligenci kot proti pravim igralcem v tekmah PvP.

Seveda bo težje zmagati proti osebi, AI se tukaj ne odzove vedno takoj na napade in sovražnega robota je mogoče uničiti hitreje, kot se ta začne boriti.

Poleg uničevanja sovražnikov morate osvojiti posebne točke na igrišču, prva ekipa, ki ji to uspe, zmaga.

Material za nadgradnjo, drobce novih robotov in okraske dobite iz posebnih posod, ki so na voljo v več vrstah.

Za odpiranje je potreben čas, ki se lahko zelo razlikuje glede na vrsto posode. Na primer, odpiranje zlatega bo trajalo veliko dlje kot odpiranje srebrnega.

Poskusite ne zamuditi dni in si redno ogledujte igro. Za prijavo so na voljo dnevne in tedenske nagrade.

V trgovini lahko kupite različne vrste barv, orožja, oklepov in drugih delov za svoje robote. Nekaj blaga se prodaja za valuto v igri, nekaj za pravi denar.

Tako kot mnoge druge igre tudi tukaj potekajo posebni dogodki za sezonske počitnice, pa tudi promocije v trgovini v igri in popusti.

Brezplačen prenos

Mech Arena: Robot Showdown za Android lahko sledite povezavi na strani.

Začnite igrati zdaj in postanite prvak bojnega robota!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more