Zaznamki

Mass Effect 3

Alternativna imena: Mass Effect 3

Na žalost, zanimivo in zanimiv žanr znanstvene fantastike danes lahko varno shranjeni v Red Book. In čeprav se lahko določena količina fantazije zgodb o vesoljske ladje in grozečim tujcev redno, da se jih razvrsti v izvirno sci-fi žanr je odsek. Spomnimo se, da je znanstvena fantastika šteje, da je tisti, ki ni v nasprotju z dosežki sodobne znanosti, ki prav gotovo ni mogoče reči o tem filmu, ne pa o igrah, še posebej. Vendar pa Mass Effect 3 - igra, ki poskuša oživiti realno fantazijo. Opazno je, da razvijalci temeljito proučili vse funkcije in značilnosti žanra, preden ste začeli delo na trilogije. Tudi najbolj zapletenih bajen trenutki v igri poglej seveda mogoča z zakoni logike in pojasnila (no, seveda, če niste kritik, in ne bo kopati pregloboko, poskuša najti razliko v trenutku realnost). Dobro in pravilno sci-fi igra - to je najbolj ustrezen odziv Mass Effect 3 kom.

Podlagi znanstvenih idej projekta izvedla tak "nič element", ki vam omogoča, da spremenite veliko različnih predmetov v poljubnih mejah. Razvijalci iger so dovolili, da domnevati, da bližje XXII stoletja ta element je - Mass Effect - bodo uporabljali kjerkoli in povsod (v Mass Effect 3 misije na nek način dokazati v praksi, če želite, da bi lahko razumeli! ). In to bo pomembno na vseh področjih človekovega življenja in delovanja: v motorje letal in vesoljskih plovil, orožja, gospodinjskih predmetov. Na prvi pogled se morda zdi precej zmedeno in nerealno pa je, da razumejo bolj resno, boste našli razlago za vse ljudi, brez izjeme. Poleg tega je najbolj nadrealistično element v Mass Effect 3 - orožje, ki deluje z zamenjavo hladilnega telesa in ima znanstveno podlago. Kot lahko vidite, igra ustvarjalci do lastnega ustvarjanja je prišel z vso odgovornostjo. In to, kako je ne glede na kombinacijo kakovosti igranja in bolj ali manj realistično zgodbo, ključ do uspeha?

Pred želite prenesti Mass Effect 3, pomislite, če ste seznanjeni s prejšnjih delov projekta. Če ne, pravi užitek v igri ne bodo mogli priti. Priporočamo, nujno, da dohitijo. Poleg tega so prvi in ​​drugi deli Mass Effect ni slabše od končnega osnutka trilogije. Greš v igro, boste vedeli, da je bil legendarni junak Shepard odpustili iz organizacije, ampak za dolgo časa brez dela, še vedno pa seveda ni mogel. Že bodo seznanjeni, da Mass Effect 3 znake in novinci pomagali protagonist enkrat rešiti Zemljo pred invazijo žeteocima. Končno, oboževalci čakali na rezultata projekta - vsi storylines konvergirajo v tretjem delu. Živo si predstavljam vse, kar ste pripravljeni za tekmo lahko pogledal Mass Effect 3 trailer video. Verjemi mi, ne morete ostati ravnodušni!