Zaznamki

Marvel Super Hero Squad

Alternativna imena: Marvel Super Hero Squad, Marvel superheroj ekipa

Marvel Super Hero Squad - junaški spletna igra. Ustvarjalci podjetju igre megalijon zabavo. Igra je zasnovana za mlade (otrok) generacije. Družba je poskušala ustvariti prijetno kotiček za ljubitelje stripov in fantsticheskih junakov, in se je približal ta primer s humorjem.

Zemlja je v nevarnosti! Lahko prišli do reševalne ekipe super junakov. Ki je, mimogrede, ste ustvarjanje. Igra se vsi seznanjeni s super junaki. Liki v igri okoli dvajset, in vsi so stripovski junaki Marvel. Igraj Marvel Super Hero Squad je, da je uspeh.

Game Marvel Super Hero Squad ponuja preden ste pozorni na sistemske zahteve, in to je preprost:

• povprečnih parametrov računalnika;

• povezavo z internetom.

Kot si lahko premaknete na procesu v igri, vendar ni bilo tam. Registracija Marvel Super Hero Squad stoji na poti. Zdaj boste morali iti korak za korakom in pravilnega zapisovanja podatkov fazah:

• obiščite uradno tekmo Sailly;

• izberite »Start«;

• določiti datum, mesec in leto vašega rojstva;

• izberite svoj spol (moški ali ženska)

• vnesite svoje uporabniško ime, se prepričajte, da je vsaj šest znakov;

• Uporabite geslo vsaj osem znakov

• Ponovite izumili pred geslom;

• se strinjajo, da je dajanje klopa, pravila in politike zaupnosti

• vnesete naslov vašega trenutnega e-poštni naslov;

• znova izberite "Next".

In ti si super junak. Vaš glavni cilj v igri Marvel Super Hero Squad spletu je za izgradnjo super ekipo in junaško obrambo svojega vesolja od villains in slabih znakov. In vse skozi igro, bo za vas na manjše naloge, za katere se bo uspešnost nagrajenih izkušnje točk. V enem od režimov v avanturo lahko igraš šest zgodbah. V bitki načinu, lahko samo tekmujejo z drugimi junaki, pozabili na osnovnih nalog.

V Marvel Super Hero Squad, lahko igrate kot dober znak in je lopov. Dobri znaki najsvetlejši od njih, kot so: Captain America, Thor, Hulk, Wolverine, Iron Man, Silver Surfer, Falcon, Spider-Man in mnogi drugi. In vsak od njih, medtem ko ima svoje edinstvene značilnosti.

Lahko v Marvel Super Hero Squad treba opredeliti takšne značilnosti:

1), lahko celo borili v štirih;

2) dokazati, da umetnost bitke, odvisno od terena bitke;

3) Sodelujte v dvobojih;

4), je mogoče, da bi dobili dostop do sekundarnih znakov in kostumi;

5) lahko boj v Team

6) z odkritjem fraktali Infinity subvencioniranju svojega junaka super pooblastila;

7) Obstajajo dodatne scenarije;

8), boste doživeli nepozabno avanturo zgodbo v šestih podjetjih.

Game Marvel Super Hero Squad vam omogoča, da igrajo brezplačno. Dopušča možnost, da se počutijo pisani svet stripov. Lahko vidite vse stripovskih znake s. Grafika igrajo malo strip v stilu risanke. Zakaj ona prevzame krog mlajše navijače. Super junaki čakajo na vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more