Zaznamki

Marvel Strike Force

Alternativna imena:

Marvel Strike Force je MMORPG iz vesolja superjunakov, ki ga poznajo vsi igralci. Kot vedno imajo igre tega razvijalca grafiko na visoki ravni, glasovno igro profesionalnih igralcev in glasbo, ki nikogar ne bo pustila ravnodušnega.

Na začetku igre bo vašo ekipo sestavljalo le nekaj likov. Ko napredujete skozi kampanjo, lahko pod svojim vodstvom dobite veliko več. Vendar ne pozabite trenirati, opremiti in izboljšati tistih, ki se že borijo proti zlu v vaši ekipi.

V igri boste srečali naslednje like:

  • Loki
  • Spiderman
  • Stotnik Amerika
  • Iron Man

In še veliko več, celo neverjetna Hulk in Superman.

Ne gre pa brez zlikovcev, od katerih bo nekatere kar težko premagati.

likov je v različnih razredih, od preprostih do legendarnih. Razred vsakega lika je mogoče nadgraditi, če najdete dovolj kart za to.

Ko napreduje v razredu, se njegova moč znatno poveča in odklenejo se celo nove sposobnosti. Vsak borec ima svoje edinstvene sposobnosti. Verjetno že veste, kaj zmore vsak od superjunakov.

Sestava ekipe je pomembna. Pravilno izbrani superjunaki ali superzlobneži se bodo lahko uprli skoraj vsakemu nasprotniku. Preizkusite tako, da odkrijete prednosti vsakega lika in kako bodo delovali v kombinaciji z drugimi borci.

Seveda bo na tehtnici usoda celega sveta, zato dobro premislite o svojih dejanjih, od njih je veliko odvisno.

Bojni sistem ni zapleten, sami se odločite, kdaj in kateri od vaših junakov uporablja posebne veščine. Te veščine potrebujejo čas, da se ponovno napolnijo, zato je pomembno, da jih uporabite ob pravem trenutku, nato pa morate počakati.

Boj proti AI ali drugim igralcem po vsem svetu z uporabo internetne tehnologije.

Na voljo je

dnevnih, tedenskih in mesečnih nagrad, ki vam ne bodo dovolile, da bi pozabili na igro niti za en dan. Če nekaj dni ne morete posvetiti veliko pozornosti igri, ne skrbite. Če želite prejeti svoja darila, se oglasite za nekaj minut in preverite, kaj počne vaša nepremagljiva ekipa.

Razvijalci ob praznikih, med sezonskimi počitnicami in športnimi tekmovanji pogosto organizirajo dogodke, posvečene tem dogodkom. Ob takšnih dnevih je za vaše junake veliko ekskluzivnih nagrad in redkih kostumov. Igrajte Marvel Strike Force, zahvaljujoč temu vam nikoli ne bo dolgčas.

Poleg tega se pogosto izdajo posodobitve, pojavijo se novi junaki, kostumi in predmeti opreme.

V igri je trgovina z redno posodobljenim izborom. Možno je nakupovati za valuto v igri ali za pravi denar. V bistvu so to različni okraski in spremembe, ki vplivajo na videz junakov, nekateri nakupi pa vam lahko nekoliko olajšajo igro. Pogosteje obiščite trgovino.

Marvel Strike Force lahko brezplačno prenesete na Android kar od tukaj s povezavo na tej strani.

Če so vam všeč liki iz vesolja Marvel in jih želite spoznati vse, vam bo igra dala takšno priložnost! Namestite ga in začnite igrati takoj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more