Zaznamki

Marsaction: Neskončne ambicije

Alternativna imena:

Marsaction Infinite Ambition vesoljska strategija za mobilne naprave. Odlična kakovost grafike bo navdušila igralce. Glasbene kompozicije so dobro izbrane, glasovna igra je kakovostna. V igri morate upravljati vesoljsko bazo na Marsu.

Obstaja precej zanimiv zaplet.

Dogajanje se odvija v daljni prihodnosti. Mars so kolonizirali ljudje. Med kolonizacijo se je izkazalo, da je ta planet že naseljen. Na njem živijo prijazni insektoidi, ki jim je človeštvo nadelo ime Roj.

Dolga leta je bilo vse v redu, potem pa je ta rasa žuželk imela mutacijo, zaradi katere so postali neverjetno agresivni. Obstoj naseljencev na Marsu je ogrožen. Kolonistom morate pomagati preživeti, poleg tega pa morate ugotoviti, kaj je povzročilo takšno mutacijo v bitjih, ki so bila prej prijazna do ljudi.

Ko začnete igrati Marsaction Infinite Ambition, boste dobili nadzor nad majhno bazo s preživelimi kolonisti.

Preden sprejmete usodne odločitve, boste morali opraviti malo usposabljanja. Kot v mnogih drugih igrah je pomembno, da se naučite komunicirati z vmesnikom igre.

Po tem se lotite posla, ne izgubljajte časa, saj boste naleteli na kar nekaj težav.

  • Raziščite ozemlje planeta
  • Pridobite vire, ki jih potrebujete za razširitev svoje baze in izdelavo vozil in orožja
  • Poiščite preživela človeška naselja in evakuirajte preživele, a pazite se agresivne lokalne favne
  • Razvoj tehnologij in nadgradnja proizvodnih zgradb
  • Ustvarite močno vojsko in jo opremite z najnaprednejšim orožjem
  • Uničite člane roja in poskusite odkriti naravo njihove neverjetne krutosti

Težko bo uspelo vse preučiti in načrtovati. Toda zaradi potrebe po razmišljanju o vsakem naslednjem koraku je igra tako zanimiva. V vsem potrebujemo stalno ravnotežje. Ne morete porabiti preveč sredstev za razširitev baze in tvegati, da jo pustite brez obrambe. Vendar je tudi nemogoče vse porabiti za vojsko, lahko se izkaže, da ni dovolj sredstev za vzdrževanje tako velikega števila vojakov. Poskusite postopoma razviti vsa področja dejavnosti.

Rekrutirajte prihajajočih vojakov v vesoljsko pristanišče in sestavite četo nadarjenih bojevnikov. Vsak poveljnik ima svoje edinstvene veščine, ki veljajo za celotno skupino bojevnikov pod njegovim vodstvom.

Na planetu, ki je postal sovražen, lahko srečate sovražnike, ki so tako močni, da temu ne boste kos sami. Toda ne obupajte, lahko srečate druge igralce po vsem svetu in sklenete zavezništvo. To bo pripomoglo k hitrejšemu razvoju vseh njegovih udeležencev in med bitkami okrepilo čete drug drugega.

Trgovina v igri vam omogoča nakup manjkajočih virov, edinstvenih artefaktov in junakov za valuto v igri ali pravi denar. Ponudba se redno posodablja in obstajajo zelo radodarni popusti.

Marsaction Infinite Ambition lahko brezplačno prenesete na Android s klikom na povezavo na tej strani.

Takoj namestite igro in rešite koloniste, ujete v smrtonosno past!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more