Zaznamki

Marec imperijev: Vojna kraljev

Alternativna imena: March of Empires: vojna lordov

Community z igro Mart iz cesarstva: Vojna kraljev.

Gameloft predstavlja na vašem sodišču Marsh Empire: War of Kings je mobilna igra, v kateri lahko igrate ure in ure. To je strategija več igralcev, ki že v naslovu nastavi ton. Če ste seznanjeni s tem žanrom, boste lažje razumeli, kaj storiti:

Marsh Empires: Vojna kraljev je brezplačen, in če želite pospešiti proces črpanja ali dobiti redek artefakt, je plačana vsebina.

 • Izberite frakcijo
 • Izberite številne armije
 • Train army
 • Enable v aliances
 • Zahtev sredstev
 • Razvijanje gospodarstva
 • Ugradnja in izboljšava stavb
 • Sodelovanje v misijah in kampanjah
 • Tudi poleg mobilne različice lahko prenesete Marco of the Empires: War of the Kings na računalniku, nato pa bodo bitke na velikem zaslonu videti še bolj impresivno in naselje bo prikazano v vseh podrobnostih.

  v glavnem izboru.

  Players so vabljeni, da določijo eno od frakcij:

  • Kings iz visokogorja
  • Kings iz North
  • Sulje puščav v pesku

  Pravzaprav ima vsak predstavnik določene razlike zaradi terena, vendar niso tako radikalni, da bi bili resnično pomembni. Izberite tistega, ki je najboljši, ker je uspeh odvisen od vaših nadaljnjih dejanj. In vendar, omenimo značilnosti, ki jih ima vsak monarh.

  Koroli so oblečeni v jeklarski oklep in mojstrsko obvladajo meč. Bonus je za 5% hitrejši med marci in hitreje ostalo gradijo stavbo. Njihove enote so vitezi Tevtonskega reda. Severni kralji so odlični jahači in 10% pred ostalimi na treningu. Njihove enote so precej koristne bojarji. Sultani so častni mojstri koplja. Njihova prednost je mogoče šteti za, da imajo 5% več vojakov, kar je pomembno za nadaljnje povečanje števila in med bitki. Prav tako so njihove frakcije 10% hitrejše v raziskavah, kar daje znatno prednost nad svojimi tekmeci. Njihove enote so pokvarjeni morilci.

  Vendar igra Marsh Empires: The War of the Kings nam omogoča, da se najprej preizkusimo v vlogi vsakega predstavnika, da bi lahko dokončno izbrali.

  Ostale lastnosti igre.

  Igralci morajo stalno držati svoje roke na impulzu in razvijati enakomerno vse smeri. Marec imperijev: vojna kraljev, igra ima vse, kar je nujno za usklajen napredek, glavna stvar pa ni narediti napake.

  Vsebno je pomembno biti aktiven v vsem. Zlasti pomaga pridružiti zavezništvu z drugimi igralci. Toda, da bi postali del skupine, ni dovolj, je treba biti koristno aktivno odgovoriti na poziv za pomoč, deliti vire in znanje. Samo v tem primeru, ko potrebujete pomoč, je klic za odziv veliko hitrejši in bolj pripravljen. Če razvijate vojsko, naredite to kompetentno. Ne osredotočite se na največje povečanje napada, tako da ostane šibek obrambni del.

  Ne pozabite izboljšati zgradb, ker bodo z vsako novo raven delali učinkoviteje. Medtem ko izvlečete vire, ne poskušajte uničiti rudnikov in gozdov bolj verjetno ali dokončati vse naloge. Če je nenadoma vaša vas napadena in oplenjena, bodo skladišča, polna zalog, tudi uničena. Lažje bo obnoviti izgubo, če ostanejo aktivne naloge. Bodite pozorni na svojega junaka in mu dajte uporabne sposobnosti. Ne poskušajte pokrivati ​​vsega naenkrat, bolje je, da se osredotočite na bolj specifične talente, ki bodo koristne za jasno določene naloge.

  Game March of Empires: War of Lords ponuja bogato izbiro priložnosti. Čeprav ni mogoče reči, da so smeri radikalno drugačne od iger iz tega žanra, so nedvomno obdarjeni z individualnim pristopom.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more