Zaznamki

Manhunt

Alternativna imena: Manhunt

Game Manhunt je nenavadno sporna računalniške igre. Ta igra je zasnovan v žanru v žanr prikrite tožba, ki se pojavljajo v tretji osebi.

Računalniške igre Manhunt mogoče prenesti samo za odrasle igralce. Za mladoletne uporabnikom dostop do igre je zaprta. Manhant igro, ki jo lahko prenesete na katerem koli drugem mestu, ki zagotavlja takšno možnost. Na primer, lahko to stori na torrent.

Imate enkratno priložnost za ogled video igre Manhunt. To je mogoče storiti na uradni spletni strani igre ali pa na youtube. V video razkriva osnovne informacije o igri, so zastopani znaki, orožje in še veliko več.

Pc Manhunt - je edinstvena igra z neverjetno znakov. Z nekaterimi od njih se lahko srečate pri tem pregledu:

1. James Earl Cash je glavni junak v igri. Ta znak je bil obsojen na smrt z injekcijo, vendar je bil "rešen". James resen in temačen. On je najboljši lahko ubije sovražnika.

.

2 Lionel Starkweather \ direktor je glavni antagonist v igri. Režiral je po poklicu. Včasih je zelo znan, in zdaj odstraniti nespodobne filme. To spremlja protagonista in ga obvešča uporabo posebne opreme.

3. Ramirez je enooki Hispanic. On je vodja Psi vojne, kakor tudi pomočnik Starkweather. On uporablja surovo silo, zaradi česar bando, da ga poslušajo. Njegovo orožje - puško in ostrostrelec puška. Denarni ga ubije.

4. Piggs je eden od izbokline igri. Živi na podstrešju direktorja. Nosi kožo in glavo mladega prašiča.

5. Tramp - je znak, da je navaden voziček. V enem od poglavij Kash je, da ga preživijo v neki smeri.

6. Novinar je novinar, ki poskuša rešiti zadevo Starkweather. Cache je treba peljati v stanovanje, da se mu omogoči, da sprejme dokaze o zločinih Starkweather.

7. Gary Sheyffer je šef policije v Karser City. Ta znak je podrejena Starkweather. Po umoru svojega šefa, je bil obtožen korupcije.

8. Vodja Cerberus Cerberus je poveljnik med igro, pa tudi pošlje Glavni lik v različnih krajih. Ubit je bil protagonist.

9. White Rabbit je človek, oblečen v kostum kuncev. Ta znak Starvezera gorile. Njegovo orožje - puško. Ga je ubil protagonist.

Manhant igra, ki je bogata nasprotniki

1. Nape so ulice thugs. Uporabili lomilke, netopirje, gumijevke.

.

2 Preobleke so banda obritoglavcev, ki lovi za glavnega junaka.

3. Dogs of War je skupina vojaških veteranov, kot tudi profesionalni lovci na glave.

4. Skulls je skupina Satanisti, ki postavlja masko in oblačila s kapuco.

5. Dojenčki so motnjami v duševnem razvoju fatties z naklonom pedofilov. Oni nosijo maske lutko.

6. Thugs je kup psihopatov, ki trpijo zaradi duševne bolezni.

7. Policija Carcer City je Carcer Mestne policija

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more