Zaznamki

človek ali vampir

Alternativna imena:

Man or Vampire je igra, ki združuje dva žanra, pomika se po svetu kot v RPG, med bitko pa igra še najbolj spominja na potezne strategije. Igra ima dobro šesterokotno grafiko, dobro glasovno igro in izbor glasbe. Tukaj morate raziskati ogromen domišljijski svet v spremstvu ekipe pomočnikov, ob tem pa razvijati veščine svojega lika in borcev iz ekipe.

Preden igrate Man or Vampire, obiščite urejevalnik likov in ustvarite glavnega junaka tako, da poljubno izberete videz in parametre.

Glavni lik v igri je vampir in lahko svoje spremljevalce spremeni v vampirje ali jih uporabi kot hrano.

Za denar zaposlite

borcev v svojo ekipo. Včasih lahko s predhodnim pogovorom z njimi bistveno znižate ceno najema.

Vsak od borcev ima zgornjo raven, nad katero se ne morejo razvijati. To je priporočljivo upoštevati pri zaposlovanju.

V igri je več razredov borcev:

  • Bojevniki so odlični v boju na blizu, vendar ranljivi za napade na daljavo
  • Lokostrelci povzročajo znatno škodo s puščicami, medtem ko so na razdalji od sovražnika, vendar ne preživijo dolgo v blizu.
  • Čarovniki so tako kot lokostrelci zelo mogočni borci na daljavo, ne marajo bližnjega boja, imajo zelo malo zaloge življenja
  • Podporni čarovniki in zdravilci, ki pomagajo pri obnovitvi moči vaših bojevnikov, lahko oslabijo sovražne borce, vendar so v bližnjem boju praktično nemočni

Poskusite zgraditi ekipo, tako da bo imela borce vseh razredov in med bitko dopolnjevala moči drug drugega.

Kot vampir lahko katerega koli bojevnika pod svojim vodstvom spremenite v podobnega, tako da ga pojeste in s tem okrepite svoj značaj. Po preobrazbi se bo bojevnik lahko še naprej boril v vaši četi in celo postal veliko močnejši borec. Natančno, koliko močnejši bo postal po obračanju v vsakem primeru, je nemogoče napovedati, vendar včasih povzroči veliko povečanje lastnosti.

Ali, če je prešibak za zabavo, ga lahko uničite in pri tem zaužijete njegovo dušo. Posledično so prejeli različne vrste snovi, ki se uporabljajo za izboljšanje orožja, oklepov ali sposobnosti moštva.

Po preobrazbi borec preneha pridobivati izkušnje, se dviguje in ne more nadalje razvijati sposobnosti, zato je pred preobrazbo bolje, da svoje sposobnosti napolni do maksimuma.

Liki med seboj komunicirajo in se razlikujejo po stopnji inteligence, zato se bolje razumejo, če je njihova inteligenca približno enaka.

Ko se premikate po zemljevidu in opravljate naloge, imate kadar koli, če v bližini ni sovražnikov, možnost, da sebe in svojo ekipo teleportirate v zavetje, da zadihate in napolnite svojo moč.

Potezni bojni sistem ni preveč zapleten, enostavno bo razumeti, kaj storiti. Z večino nasprotnikov se je sorazmerno lahko boriti, če ne pozabite razviti in oblikovati močno ekipo. Lahko pa srečaš šefe in zelo težko jih je premagati, vsak od njih potrebuje pravo taktiko.

Man or Vampire lahko brezplačno prenesete na Android tukaj, tako da kliknete povezavo na tej strani.

Začnite igrati takoj zdaj, mračni svet, poln čarovnije, čaka na novince, ali boste tam lahko preživeli?

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more