Zaznamki

Magic World 2

Alternativna imena: Magic World 2

In gras Magic World 2 - razburljivo multiplayer igre iz podjetja Shanda igre. Igralci pričakujejo nevarno in razburljivi svet bitke, kjer lahko vsakdo se izražajo z najboljšo roko in pokaže svojo vrednost v bitki.

Pred igri, preverite, ali je računalnik v nastavitve in sistemske zahteve igre. MW2 online igre , ki ima naslednje minimalne sistemske zahteve:

- Operacijski sistem: Win dows XP/Vista/7;

- Procesor: Intel Core 2 Duo;

- 1 GB RAM-a

- Video: Nvidia GeForce 7600 128 MB

- 5 GB prostega prostora na trdem disku;

- Povezovanje z internetom.

Naslednji postopek je potreben MW2 na spletu registracija . Ta postopek poteka neposredno na mestu igri in traja le nekaj minut. Izberete preveri, MW2 , vnesite naslednje:

- E-mail,

- Geslo;

- Kot tudi, da je treba prebrati in se strinjati s pogoji iz tega sporazuma.

Naslednje, morate prenesti igro stranko. To je mogoče najti neposredno na mestu, in izberete "Download", da začnete prenos. Ko se datoteka prenese, preprosto zaženite in sledite navodilom na. Na tej registracijo v igri MW2 koncih in ste pripravljeni na igro.

V MW2 igrajo je mogoča za naslednje razrede: Warrior, Druid Mage Archer in Fighter . Vsak razred ima svoje prednosti in slabosti v primerjavi z drugimi, tako da play MW2 potrebna za lik, ki najbolj ustreza osebne taktike bojevanja predvajalnika.

Warrior - lik, ki je dobro tako v napadu in obrambi. Zaradi tega, se lahko uporablja za vse vrste boje. Z močnim oklepom in čelado, se je zelo dobro zaščiten, in sovražniki ni enostavno, da ga premagam. Warrior orožje je meč in mace, in s svojo spretnost v borilnih veščin in sposobnosti vihteti orožje, da ga mogočna nasprotnik.

Archer - je dirka palčka, ima neverjetno dolgo življenjsko dobo in okretnost. Zaradi tega imajo sposobnosti, ki niso na voljo za navadne ljudi. Glavno orožje je lok puščica, s katero bo lahko udaril nasprotnika iz razdalje. To predlezhit puščice Večina knjig o zgodovini celine, saj so dobri potujoči pevci.

Mage - je lik, ki lahko omilijo elemente in glavah drugih znakov. Njegov duhovni razvoj, da se na vrhu je mogoče, tako da je v bitki, je neverjetno močna. Kot orožje čarovnik uporablja čarobno palico in čarobno kroglo. Edina pomanjkljivost je čarovnik na blizu, kjer je slabša od drugih razredov.

Druid - predstavnika starodavne rase, ki je dolgo živel v gozdu, in tam živel do sedaj, če ne motijo ​​demone. In grata v spletni igri MW2 za druidi - to pomeni, da je pod vodstvom sil narave, ki pomaga druidi uničiti svoje sovražnike in obrambo pred njimi. Njihove orožje v bitki - to bitko disk in bič.

Unit - posebni razred v igri, prednost, ki je blizu, v kateri ima v svetu ni enake. Bilo je nekoč mirno dirko, ki ni bil zainteresiran za vojno, vendar nevaren svet, prisilila, da se naučijo borilnih veščin. Po letih usposabljanja so dosegla vrhunec odličnosti v zunanjem delu, in zdaj vsakdo, ki pride do njih v bližnji razdalji dovolj prijeten. V bitki, ki jih uporabljajo topi in Handguards.

In gras MW2 , je odličen predstavnik multiplayer igre, kakovost grafike, ki so na najvišji ravni. Udoben in v igro preprosto je tudi vmesnik. Tako , da igrajo igre na spletu MW2 ni samo zanimiva, ampak tudi priročno.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more