Zaznamki

Magicka: Wizard Wars

Alternativna imena: Magic

Magicka: Wizard Wars - posodobljena dinamična MOBA (PVP Arena), kjer delujete kot čarovnik elementov. Najprej najprej.
Za vstop v igro potrebujete račun Steam in tudi stranko za igro. Uporabite obstoječo ali je potrebna registracija Magicka: Wizard Wars. Nadalje v programu Steam Launch smo našli našo igro in jo prenesli.

Game Process

Ker igra magije v žanru moba, se moraš boriti z drugimi čarovniki, kot si ti. V igri so štiri vrste bitk:

 1. klasična arena (ujamete zmagovalne točke, prikrajšate nasprotnika točk in zmagate ter ne pozabite ubiti sovražnika);
 2. zbiranje duš (uničuje mob NPC na zemljevidu, zbiranje njihovih duš, s čimer slabi obrambo glavnega kipa sovražnika, po zbiranju 200 duš s svojo ekipo, tek na kip sovražnika in ga hitro rušenje - ste zmagali);
 3. dolarjev (boj proti drugemu čarovniku - preverjanje ročne spretnosti in poznavanje kombinacij elementov - najmočnejših zmag);
 4. vadba (izpopolnite svoje čarobne spretnosti na majhnem zemljevidu).

Combat process

Ty - čarovnik, ki nadzoruje elemente:

 • vode
 • življenje
 • shield
 • hladno
 • zadrga
 • smrt
 • land
 • ound

. To so vaša osnovna znanja, ki jih lahko združite, da napadate, branite in uveljavljate izboljšave svoje čarovnije. Vse to se zgodi, ko pritisnete tipke, dodeljene vsakemu elementu. Torej bo ščit + zemlja + zemlja dala kamnit oklep iz fizičnih poškodb, in na primer ogenj + zemlja + zemlja - ognjena krogla z veliko škodo. Shield + death - bo postavil štiri bombe, ki eksplodirajo v nekaj sekundah in povzročijo poškodbe v radiju.

Upoštevajte, da bodo med igro vaše sposobnosti, bodisi napadajoče ali zdravilne, vplivale na vaše zaveznike in na vaše sovražnike - bodite previdni!

Upoštevajte, da ima vsaka magija svojo lastno razvojno vejo (po vsaki bitki zaslužite točke in jih porabite za svoje sposobnosti), vsaka veja daje bonuse določenemu elementu in slabi drugega. Uporabite to znanje na bojišču in boste težje zmagali.

Ultimate Skills

Vsaka Magicka Magicka: Čarovnikova vojna ima štiri vrhunske veščine, ki si po uporabi opomorejo. Dve spretnosti, ki bosta dali moč in dve spretnosti, ki bosta povzročili veliko škodo (na območju ali posamezni tarči). V slednjem primeru se škoda lahko uporabi za vas.

Fitting magik

Vsak čarovnik ima reže za oblačila, od katerih vsak daje bonuse bodisi samemu čarovniku bodisi določenim elementom. Pravilna kombinacija vam bo omogočila, da imate enega ali drugega elementa pri 100 odstotkih. Ampak ne pozabite, izboljšanje enega elementa, boste oslabili drugo. Čarobno orožje - fizično poškoduje in ima tudi fizično bojno tehniko (drži desno tipko). Vsako orožje ima to tehniko.

A nekaj besed nazadnje

Po nekaj urah igranja v Magicka: Wizard Wars, se zavedaš, da igrače zasvoji. Dinamične bitke mu dajejo čar (en boj traja največ 20 minut). Skromen nabor magije se obenem izkaže za zelo raznolik in v vsaki bitki se boste naučili nekaj novega. Če ste ljubitelj dinamičnih bitk, potem se bo ta igra zdela kot dihanje svežega zraka med drugimi moba igrami!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more