Zaznamki

Magicka Magicka Collection

Alternativna imena: Magicka Magicka Collection

Procesor: Pentium 4/Athlon XP 2. 4 GHz

RAM: 2GB

Grafična kartica: GeForce 8800/Radeon X1900

Disk Space: 2 GB

Magicka Collection - popolna zbirka vseh delov popularne računalniške igre v slogu akcijsko pustolovščino. Zgodba je igra temelji na nordijski mitologiji, kjer lahko srečate in militantnimi bogov in mitskih pošasti in veliko vse ostalo. Magicka pripoved o borba pa štiri čarovnika, ki so v enem od starodavnih naročil, borijo z močno temno čarovnika Grimnikom in njegove horde zla bitja. Med soočenjem Štiri čarovniki vedo, da sem Grimnik samo lutka v rokah starodavnega demona Assatura, ki že stoletja je bil boj proti človeške rase in se dogaja, da popolnoma uniči Midgard. Bistroumno igralci bodo pogosto naletijo na povezave do drugih projektih, igro in celo filmov. Tako da tukaj ne bo težko najti šale o temah Warhammer ali Diablo, World of Warcraft ali Dungeon Keeper, tako da ne samo vstretyatsya omenja Star Wars dogodivščin ali Monty Python.

Igranje

Pustolovščina Magicka Arcana oblikovali izometrično graf, kjer bo igralec je eden od štirih velikih čarovnikov nasprotujočih Grimniku temni čarovnik in njegova še bolj zlobni demon Assaturu pokrovitelja. Kampanja sam igra je sestavljena iz 13 medsebojno povezanih misij, nekatere od njih vam bo dala priložnost, da vodi več znakov. Game Magicka nima jasne delitve med razredi igralca in vsako od svojih junakov ima v svojem arzenalu čarobno osebje za ustvarjanje ogromno število uroke, saj bo ta postavka je nepogrešljiv v zunanjem delu. Poleg Magica omogočajo uporabo kot Gužva orožje in slavni meč Excalibur, ki ga oklepata vse norme žanra v kamen. Najbolj zanimivo je, da Magicka ne boste pridobiti meč "embalaža" in začnete uporabljati kot močan kladivo. V tej igri se avtorji niso ustavili in še Vod-krat dodano - M60 mitraljez, ki lahko junak ven iz roke Grateful vaščani za shranjevanje svoje rodne vasi.

[Izdelki _1_]

Game Magicka, sistem igre, ne ovije okoli množice baznih magičnih elementov. Ti elementi Magica bahajo, tu bomo našli zemlja, ogenj, voda, mraz, življenje, kot tudi električno energijo, laso, in celo ščit. Game Magicka uporablja zadnji element ni niti kot enakopraven del igre svetu, temveč kot del zaščitne uroke, ga spremenila v nekakšno pregrado, vzdolž loka protagonista skodle. V vsakem delu Magicka Collection bo prišel in šel različne uroke uporabo osnovnih elementov in njihova kombinacija bo prineslo neverjetne rezultate.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more