Zaznamki

Mad Survivor: Arid Warfire

Alternativna imena:

Mad Survivor: Arid Warfire je strategija, v kateri se boste znašli v postapokaliptičnem svetu. Igrate lahko na mobilnih napravah z operacijskim sistemom Android. Igra ima dobro grafiko, realistično in podrobno. Glasovna igra je narejena profesionalno, izbor glasbe se ujema s splošnim stilom igre.

Mad Survivor: Arid Warfire vam bo dala priložnost, da ugotovite, ali lahko preživite v svetu, ki je preživel smrt civilizacije. Ta svet je mnogim poznan iz filmov serije Pobesneli Max. To je kruto mesto, kjer so viri glavna vrednota.

Preden začnete igro, pojdite skozi več kratkih izobraževalnih misij, v katerih se boste zaradi nasvetov lahko naučili vseh zapletenosti nadzora in razumeli mehaniko igre.

Takoj za tem se bo začela vaša misija, med katero boste morali narediti veliko stvari:

  • Raziščite okolico kampa v iskanju uporabnih predmetov in zalog
  • Zgradite dobro utrjeno bazo, kjer se bodo vsi prebivalci počutili varne
  • Ponovno odkrijte pozabljene tehnologije za izdelavo boljšega orožja in več
  • Zberite močno vojsko in se borite z drugimi tabori za vire v puščavi
  • Komunicirajte in se združujte v zavezništva, skupaj bomo lažje preživeli v tem krutem svetu

To so glavne dejavnosti, ki jih boste morali opraviti v igri Mad Survivor: Arid Warfire v sistemu Android.

Na začetku igre bodo viri, ki jih ima vaš tabor, zelo majhni, vendar jih ni težko pridobiti. Ko se boste razvijali, boste potrebovali veliko več zalog in se boste morali potruditi, da jih dobite. Če bi bilo igranje Mad Survivor: Arid Warfire prelahko, bi hitro postalo dolgočasno.

Vreme tukaj je spremenljivo, zaradi prašnih neviht je puščava zelo nevaren kraj, vendar morajo igralci pošiljati skavte na dolge odprave, da obnovijo zaloge v taborišču.

Ko vaši ljudje potujejo, bodo zagotovo naleteli na druge skupine. Lahko se borite drug z drugim v načinu PvP ali ustvarite zavezništvo in skupaj dokončate misije sodelovanja v načinu PvE.

Bolje je, da se v igro prijavite vsak dan. Tako boste vedno vedeli, kaj se dogaja v kampu in boste lahko dnevno in tedensko prejeli vrednejša darila za vstop.

Ne zamudite posebnih dogodkov med prazniki. Če želite to narediti, ne onemogočite samodejnega preverjanja posodobitev.

Igra je brezplačna, vendar vam trgovina v igri omogoča plačilo nakupov s pravim denarjem ali valuto v igri. Če porabite denar, se lahko razvijalcem finančno zahvalite in nekoliko pospešite razvoj svojega kampa. Poraba denarja ne pomeni nujno, da lahko igrate brez njega. Asortiman v trgovini se redno posodablja, pogosto so tudi popusti.

Igra bo zahtevala stalno internetno povezavo, kar sploh ni problem, saj je pokritost z omrežjem mobilnega operaterja na voljo skoraj povsod.

Mad Survivor: Arid Warfire lahko brezplačno prenesete na Android s povezavo na tej strani.

Začnite igrati takoj in preprečite, da bi skupina preživelih umrla v nevarnem postapokaliptičnem svetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more