Zaznamki

Izgubil sektor

Alternativna imena: Izgubil sektor

Game Lost Sector - brezplačno MMORPG z potezna bitkah, dogodke, ki se razgrnejo v realnem času. To je kruto svet, kjer preživetje potrebuje pametno strategijo in taktiko. Vi se prenašajo nazaj v 2035, in prvi vtis je, da so v postapokalipsticheskoe času. To je skoraj res, čeprav je bila svetovna katastrofa. Krivi štirih letih vojne, in je preživel večino mest. V grozljivih spopadov ubitih 99% mestnega prebivalstva. Vse se je začelo s farmakološkim preboj. Lastniško zdravilo "Rebis" zaradi svojih lastnosti je postal tako zaželeno za vse, da se ljudje ne bi vljudno deliti. Darovalec drugo mladost, takoj regeneracijo celic, ki pomagajo krhati zavračanje vsadkov, lajša bolečine zdravila je povzročil spor med oblastmi in navadnih ljudi. Ljudje ne sprijaznili z dejstvom, da jih vlada razdeli glede na "stopnjo družbene odgovornosti." Užaljen odločil, da uveljavljajo svoje pravice. Začela leta 2031, vojna sčasoma umirila, vendar FBI in koalicija nadaljevala konflikt, ki poskušajo pridobiti čim več samostojnih držav in mest. Te neodvisne mesta in se nanaša Broxton - kraj, kjer se ukrep izvaja igro.

Če želite igrati igre na spletu izgubili Sector boste morali prenesti in namestiti ga na vašem računalniku. Izgubil registracija sektor bo omogočilo dostop do igre, in lahko se vrnete začela v vsakem trenutku. Ustvarjanje računa je, kot sledi: vpisani e-mail naslov, geslo, potrjeno geslo, prepisovati kodo iz slike, sprejem pogojev. Pridružite se v igri Lost sektorja in začetek bo uspešna in vam bo odprl čudovit svet, poln avanture, če je vaš računalnik izpolnjuje naslednje minimalne seznam Sistemske zahteve:

- Operacijski sistem Windows XP / Vista / 7 (32/64)

- 1 procesor. 8 GHz (ali več)

- Card razred nVIDIA GeForce 6800 / ATI Radeon X850, 256 MB,

- Prostora na trdem disku 500 MB;

- 1 GB RAM-a

- Online vsaj 256 kbps.

Kot veste končanje državljanske vojne ni prinesel želenega miru v Broxton. Tako se začne igrati Lost sektor, se ne morete izogniti sovražnosti. Združevanje lokalnih oblasti še naprej borijo s kazenskimi in anarhističnih organizacij. Obe strani imata svoje frakcije. Javni red in mir z naslednjimi sindikati zastopali: vojaške enote E81, Athanor-LABS, policija Vanguard. Anarhija jih soočiti, Diggers, Tihotapci, Zaporniki, Resistance, Zbiralci, Geeks, zavezništvo in kaos. Ki želijo, da se pridružijo in začeti aktivno zagovarjati svoje stališče. Tam so izgubili Sector spletu in nevtralne stranke. Na primer, liga nudi trgovine trgovcev in poštnih povezav med mesti. Bodite previdni, saj je igra polna Lost sektor nepredvidenih presenečenj. Včasih, trgovci in predstavniki sprtih strani šifrirane tajne odposlance stare vlade in odpornost.

Torej, ste vpadel v tem neskončne nered, kaj preseneti igrate izgubljen sektor? Najprej široko paleto orožja. Izbira je namenjena domačim, tujim in sočasno z vojaško opremo. Plus in accoutrements ne razlikujejo pomanjkanje. Drugič, veliko priložnost za raziskovanje mesta. Raziskovanje tega-napol zapuščene metropole, da se počutijo na enostavnost. Tretjič, realistična spopadov, v katerih boste lahko svobodno gibljejo, z uporabo strehe, tla, stopnice. Poleg tega je mogoče uporabiti zavetišča. Četrtič, neverjetno natančne simulacije letenja krogel in trčenja z okoljem. Petič, možnost, da sodelujejo v Velikem klan bitk in zajemanje mesto. Način co-op vam omogoča, da bolje obvladujejo PVE in PVP nalog. Poleg tega se lahko nasprotniki v bojih v živo igralci. In to je veliko bolj zanimivo, kot tekmovati z umetno inteligenco.

Lost Sektor začeli igrati sedaj, da neodvisno ocenijo svoje prednosti. Verjemite mi, da vam ne bo zapustil razočaran, ker je družba izgubila Sektor Technologies je mogoče, prizadevala za to. Uživajte in vam vedno srečen!