Zaznamki

Izgubil Planet

Alternativna imena: Izgubil Planet

Game Lost Planet je multiplayer računalniške igre. Ta igra je zasnovan v stilu strelec in dogodki, ki se odvijajo v njej v prvi osebi.

Računalniške igre Lost Planet je mogoče prenesti samo za odrasle igralce. Za mladoletne uporabnikom dostop do igre je zaprta. Naložite Lost Planet ¬ lahko na katerem koli drugem mestu, ki zagotavlja takšno možnost. Na primer, lahko to stori na torrent.

Imate edinstveno priložnost videti igro Lost Planet video. To je lahko na uradni spletni strani igre ali pa na youtube. V video razkriva bistvo igre, so znaki zastopa in druge zanimive informacije o igri.

Lost Planet vam bo ta pregled predstavil uvod v igro. Boste spoznali igranja, sistemske zahteve za igro na in glavnih načinov igre.

Game Lost Planet vključujejo fascinantno glavni šef bori, da pride na ekstremnih legah. Imate možnost za nadzor nad igro mehanizirane oklep.

Tukaj Vaš Igralec predmet izgubo toplotne energije. Razlog za to je podnebje na območju, na katerem se bo bitka potekala.

Če ste izgubili vse svoje moči, je, potem drugi igralec lahko dam nekaj svoje energije. Če želite to narediti, Igra uporablja novo orožje, ki omogoča igralcem, da bodo vsi živi.

Bo v igri Lost Planet igralci oddano izkušnje točk. Lahko zaslužite več točk, medtem ko igranje v popolnem stilu in izvaja dodatne naloge v misijah.

Ko končate igro, ne glede na stopnjo zahtevnosti, lahko uporabite svoj lik za akcijo. Prejeli svoje ocene, imate priložnost, da uporabi za prodor kostume ali ustvarite popolno prilagoditev kakršnih koli znakov.

Akcija odvija na E. N. III.

EDN III je planet, na katerem pride do dogodkov v igri. To je bil cilj, kot tudi poskus kolonizacije s strani ljudi, Zemlja postala neprimerna za bivanje.

Igra ima več colonizations. Domov kolonizacija - 80 let Pravosodno stoletja.

To je prva kolonizacija. Številni objekti so bili zgrajeni za ravnanje prebivalstva, vključno z več mestih. Kolonizacija je zdelo, da bi bila uspešna. Vendar pa, kot kolonija začela rasti so ljudje soočeni z novo obliko zunajzemeljskega življenja, znan kot Akrid.

Akrid bilo jasno sovražna sila, ampak naseljenci niso imeli dovolj močnih orožje za boj proti Akrid. So bili prisiljeni umakniti iz E. N. III. Med bojevanjem, človeštvo je odkril novo vrsto energetskega vira toplotne energije v organih Akrid.

In-Game Lost Planet se lahko boriš z različnimi orožja. To je lahko

1. Nož.

.

2 Strelno orožje.

3. Pištole.

4. Šibrovke.

5. Sniper prestava.

V Lost Planet igri lahko igrate če je vaš računalnik izpolnjuje naslednje zahteve:

1. Intel Core2 Duo - procesor.

.

2 1 GB - RAM.

3. 13 GB - HDD (trdi disk).

Vstopite v svet Lost Planet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more