Zaznamki

Izgubil Paradise

Alternativna imena: Izgubil Paradise

Lost Paradise na spletu - fantastično igro brezplačna multiplayer z posamičnih bitk zahtevnih taktike uporabe. Znašli se boste v velikih mestih in neskončne PVP bo branila svojo pravico do obstoja. Boj poteka med Zemljani in tujcev nepričakovano. Imeli boste več tisoč potencialnih nasprotnikov! Medtem ko lahko klic vrgel edini pravi igralec. Mobs v igri svetu preprosto ne. Dogodki odvijajo v tridimenzionalnem prostoru, ki ustvarja občutek za realnost. Izpolnjujejo sovražnik lahko kjerkoli na zemlji, pod zemljo, v vodi, v mestih, gozdovi ali puščave. Game LP naučil pomembne odločitve, da se počutijo in usklajevanje boja, sodelovati z drugimi akterji in obupno metali najbolj vročih bitko. Vendar ne vsi v zgodbi videoigre zmanjša le za vojno. Morda pa bi lahko ostalo med bitk in sploh povsem miroljubne zadeve. Poleg tega je z začetkom Lost Paradise lahko igrate, da bi prijatelji ali celo nenadno se poroči. Ne zamudite priložnosti, da preživijo svoj prosti čas in zabavo!

Preden se potopite v vrtinec nepozabnih doživetij, morate ustvariti račun. V zvezi z možnostjo, da prenesete se bo tekma stranka obveščena do konca ustvarjalci projekta. Lost Paradise registracija poteka takole:

- Taken sporazum. Uprava se osredotoča na uporabnike je, da je bolje, če se ne strinjate s pravili, ne da ustvarite račun;

- Izpolnite obrazec za registracijo: ime igralca, e-pošta (s potrdilom), geslo (s potrdilom)

- Izberite želeni jezik in določite pravilen časovni pas,

- Registracijska koda potrditev je vpisana - dve besedi, ki jo vidite na sliki.

Igrajte igro na spletu Lost Paradise, kar lahko v primeru, da je vaš računalnik izpolnjuje naslednje minimalne sistemske zahteve:

- Operacijski sistem Windows XP/Vista/7;

- Procesor Intel Pentium G620 ali AMD Athlon II X2 250,

- Video NVIDIA GeForce GTS 450 ali ATI Radeon HD 5750,

- 2 GB RAM-a in 3 GB prostora na trdem disku.

Torej, ste šele začeli igrati Lost Paradise , in prva stvar, ki se spomnite - si mora prizadevati za edinstvenosti značaja. Njegov junak, hvala za veliko možnosti, ki so na voljo za vsakega uporabnika, si lahko edinstven. Je v vaši moči, da spremenite vse, od videza in značaja določa domov njegov značaj in boj proti uspešnosti. Neusmiljeno črpa, seveda, če želite uspeti v tej fantastični svet. Sčasoma vam bo na voljo, ne samo močna orožja, ampak veliko več. Mimogrede, v zvezi z orožjem, ki vam bodo dali precej dostojno ponudbo. Igraj Lost Paradise Boš uporabo tako skupen obema ras orožja, kot so granate, šibrovke, rudniki, noži, Taizer in posebnega za vsakega izmed dirk. Na voljo za Zemljani "hornless", "pepel", "Asp", "SKIF", "Blackbird", in za Wanderers - "Julie", "Balam", "Kabbah," " Chakka "" Pulaha ". Relativno oklep izbirate tudi, kaj bo. Zgladiti telo lika in morate samo, da ne stori brez zanesljivega kostum. Zemljani uporabo svetlobe oklep "Orlan" težka oklep "Dzhaganat" PES in "Kraken". Wanderers raje nosijo ali Oklep "Nunkul" ali težkega oklepa "Bach-Pac" ali "PES Shukpi."

Kot ste verjetno ugotovili, čeprav na začetku igralcem morajo pomembno odločitev za vsakogar, da se pridružijo. Kot je bilo že omenjeno, obstajata dve dirki. Bi se na strani Terran ali sta sosednji Wanderers, da to načeloma in bo odvisna od obnašanja. Pomembna točka je izbira obrti. Lahko postane mojster zunanjem delu in se učiti neprekosljivo kljunači, in upravljati osupljivo bojnih vozil.

Game Lost Paradise vključuje črpanje sredstev. Mimogrede, vsakdo ima priložnost, da se rudnik v njegovi lasti in dobili dober dobiček. Ampak lastnik rudnika mora biti vedno na preži. Obstaja množica ga želi proč. Ne dajejo osovražene sovražnike! Manj tvoja poškodba opreme med bojem, več sredstev boste dobili.

Že v fazi testiranja, igra je lahko pohvali različne. In ker je projekt v razvoju, v bližnji prihodnosti ustvarjalci obljubljajo veliko novih in zanimivih elementov. Pridružite se nam in glasujejo za sebe vse prednosti zabavno igro!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more