Zaznamki

Izgubil Magic

Alternativna imena: Izgubil Magic na spletu

LostMagic spletu nam pošlje na popotovanje po svetu izgubljenih čarovniki, kjer vsak od igralcev, ki se borijo za ostanke vse nadnaravno. LostMagic online igra ima edinstveno zgodbo in spektakularne oko prijeten grafiko.

Toda preden bomo prišli na tekmo, da vidimo, kaj potrebujemo, da bi jo igral. Minimalne zahteve, ki potiska razvijalcem ustreza skoraj vsak računalnik, prenosni računalnik ali tablični računalnik.

Glavne zahteve:
- Povezovanje z internetom
- ločljivostjo zaslona 1024x768 pik
- Browser s ustanovlenymFlashPlayer.

Registracija LostMagic ne povzroča težav. Če želite začeti igro prišel gor z imenom - vzdevek in začnite igrati. Matična vam bo omogočilo, da naglica LostMagic pridružite na stotine drugih akterjev na tem nebrzdano dirko za izgubljene črepinje magije. Vnesite vaš e-poštni naslov, ki ga bo na voljo, ko boste lahko seznanijo z igro in videli, ali vam ustreza.

Zgodba se razvija s svetlobno hitrostjo, zdaj pa sediš na klopi, in sicer v trenutku, ko bo na voljo za boj strašno pošast. Potem igre LostMagic Online vas spodbuja, da pustolovščino v tej poln čudno igrovommire. Zdaj si stoitosmotretsya in razumeti, kje ste bili. Vi poyavlyayutsya delo v sootvetsvtuyuschem točki menija, imate nahrbtnik, kudabudut dobili svoje trofeje in druge predmete, ki jih želite. Mimogrede, po poteku mladega vojaka LostMagic online igra vas pozove, da izboljšajo svoje sposobnosti in začne svoidannye za registracijo - poštni naslov ali na račun v enem od socialnih omrežij (Facebook, in drugi). Registracija LostMagic vas ne sili, da karkoli, ampak v vsakem trenutku lahko ponastavitev gesla.

Skupaj v igri 3 spretnost kotoryeharakterny za določeno vrsto likov:
- Moč
- Agility
- Endurance

V igri lahko izberete več možnosti za rast - The Way of the Tiger, in način Fox Way Elephant. Vsak scenarij ima svoje prednosti slabosti. Way of the Tiger vam bo dala možnost, da se uporabi močnih napadov, dvoročno orožje. Ključna značilnost pri razvoju te vrste bojevnikov je moč. Fox pot primerna za domiseln in agilnih bojevnikov. Lisice so lahko dodge nasprotnik pa povzroča drobljenje udarce odziva obrambno. Glavne značilnosti - agility. Če vam je všeč, da bi igrale trdno in neomajno enote, ki uporabljajo taktike iz "zaščite", Elephant pot za vas. Glavne značilnosti - vzdržljivost.

LostMagic online igra, ki vam omogoča, da odprete z uporabo katerega koli od taktike.
Igraj onlaynigruLostMagicochen Enostavno - главноеразобратьсякаксражаться in razvivatsvoinavyki. Eden od načinov igre - bitko način - ena izmed najbolj pogostih igralnih situacijah. Tu boste morali dokazati svoje strateške sposobnosti za zmago.

Obstaja več vrst šokov: običajno povzročijo škodo na sovražniku v razmerju do svoje sposobnosti, kvalitete orožja in uniform, kritične stavke povzroča dvojno ali večkratno škodo, in da lahko premagati sovražnik uporabo udarcev, ki povzročajo krvavitev rane.

LostMagic predvajanja vam omogoča uporabo prehodov v krajih, lahko kliknete tudi na elementih terena. V začetni fazi igre vam bo vedno pomagal pomočnik "Dani", ki vas bodo naučili. LostMagic spletu igravypolnena v duhu srednjega veka z vložki nenavadnih elementov. Na primer vrečko stvari, risanje predmetov. Igraj LostMagic vedno možne, tudi če ste netmnogo časa, ker včasih za produktivno delo zahteva le tako "igra" odmori.

Igraj LostMagic privlačno od prvih sekundi in izključi že dovolj težko, eden za drugim prikažejo naslednje naloge moramo zdaj premagati kolesarja zaradi objave od mečem premagati okostja okoli grobišča, ko se bomo morali boriti s pravimi igralci. Igra ima klepet, tako da ne moreš kar nekaj časa, sprostitev in zabavo, medtem ko igranje spletnih iger LostMagic, temveč tudi za komunikacijo z zanimivimi ljudmi.

Upamo, da igrajo igre na spletu LostMagic, boste pogosto in uživajte igranja.