Zaznamki

Lords Online

Alternativna imena: Lords Online

Spletna igra Lords na spletu - multiplayer pa temelji strateška z RPG elementi, ustvarjenih v najboljših tradicij fantazijskih iger. Visokokakovostni 3D grafiko in animacijo, živahni in edinstvenih znakov, dinamično igranja in boste našli v Lords na spletu. Takoj opozoril, da je lastnik nabiralnika, ko Mail. Registracija ru Lords spletno igro ni potrebna. Za ostalo (če sploh) dostop do igrače imajo tradicionalno. Torej, kliknite "play", potem je oblika "registracija Lords spletni". Tu vpišite svoje uporabniško ime, geslo in e-poštni nabiralnik naslov, nato pa sprejeli dogovor o uporabniku in "seznanjeni s pravili igre." To je to - vaš spletni Lords spletu registracija je končana.

Za nekatere olajšave za nekoga - nasprotno, vendar je Lords spletne igre spletni vas ne bo zbegajo z velikim številom razredov in ras. Ugotovite izbira junaka (rase) je precej preprosta. Čeprav je opis pre-vredno branja, seveda.

V samo eden od treh dirk igrate Lords na spletu - People Shaba ali Aleph.

Ljudje - vsaj opazne glede na značilnosti, vendar je kot nalašč zaveznik koli zavezništvo. Moram pojasniti, da za izravnavo, lahko izbere en sam junak - Gospod, ali celo vojsko. To velja za vse tri dirke.

Shaba Race - ena od vej plemena kriontsev ima velik potencial (v fizičnem smislu). Predstavniki tej dirki najbolj napadalno naravnan. Njihov cilj - graditi na kosti sovražnikov v lastni državi.

Race Aleph - drugi del krionskogo pleme, mirno, vendar precej nevarno v bitki dirko. Njihova značilnost - čarobne sposobnosti. Pogojem, da jih ne uporabljajo v slabem smislu, ampak na pošten boj, in to je njihov glavni, mimogrede, je zelo močno orožje.

Ko ste se odločili, da dirko svojega junaka, morate izbrati tla in mu dala ime. Nato izberite lokacijo na celini Ma'an, ki se bo začelo v razvoju svoj značaj in njegov imperij. Nato v spletni igri Lords nimaš kaj vmešavati. Daj no! Začeli graditi svoj grad, vlak vojakov spretnosti, ali pa si oglejte oaze in jih napada. Oasis - je izvor vaših virov. Morajo biti zaščiteni ves čas, saj so lovci pogrešanih. Več oaza - velika prednost pred drugimi udeleženci. Lahko jih dobite z napadi na druge gradove. Vendar je treba preučiti, ali se boriti sami? Konec koncev, nasprotnike vse enake, tako da je tvegano. Ampak tukaj, če se vam pridružijo zavezništvu samo na nekatere od teh stvari lahko dobite zelo enakomerna.

Ampak Lords spletu online igra ni le strateška narava. Tukaj boste razvije moč svojega značaja, kot tudi druge parametre. To je mogoče doseči z izobraževanjem in usposabljanjem svojih vojakov. Močne in disciplinirano bojevniki - močna in spoštovana zavezništva - močan imperij. Poleg vdiranje svoje čete, da bi dragocena očala zgodi, da vašega junaka za gradnjo in širjenje stavbe za izvajanje različnih obredov. Denar je pomemben, saj očala tudi. Imajo, da zaslužijo z izvajanjem različnih quests in udeležbo na prireditvah. Tisti, ki tu na pretek.

Igro Lords na spletu na spletu zabavo v smislu igranja in prijetno v smislu grafike. Realistične krajine in dobro pripravljena, pokrajine organsko dopolniti to razburljiv svet domišljije. Vse to v sintezi podrediti nobenega strateg in rolevika. In če ste ljubitelj znanih igrač "Heroes 3", potem pa zdravnik sam je predpisal, da igrajo igre na spletu Lords na spletu. Cheer njeno zdravje!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more