Zaznamki

Lords & Knights

Alternativna imena: Lords & Knights

Lords in vitezi na spletu - brezplačna multiplayer srednjeveška strateška igra teme. Lahko greš nazaj v daljno preteklost in ugotoviti njegov imperij, ki se bo v okviru pravih ukrepov hitro rastejo in uspevajo. Na začetku, se boste vrgli v lasti stanovalcev mestnih zaradi neustreznih habitatnih razmer. Na zemljiščih, dodeljenih za vas, boste našli posušen polj praznih hiš in celo banda bednimi usmerjene vojake. Vse izgleda precej depresivno - ampak ni panike! Ne boste le sčasoma prinesel vse, kar je v redu in zgraditi mogočni bojevnik vojsko, ki so dobro usposobljeni, in ste pripravljeni komunalne infrastrukture ustrezno raven in razširiti svoje ozemlje. Iz vašega skrbnosti odvisno, ali zaslužil ugled med drugimi gospodov in lahko občutite pravi mojster srednjeveške trdnjave. Prihodnost vašega imperija je v vaših rokah!

Igraj Lords & vitezi, kot je mogoče v brskalniku ter na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih. Sistemske zahteve so res minimalne. Primerno, da se taka platforma: iOS 4. 3, ANDROID 2. 2. Kar je najpomembneje - dostop do interneta. Projekti družbe so vedno drugačni XYRALITY GmbH dostopnost in velikaši in vitezi tekma ni bila izjema. Za nadaljevanje igranja boste morali ustvariti račun. Lords & Knights Leto - je polnjenje nekaj področij, in sicer e-poštni naslov in geslo, kot tudi sprejetje pravil uporabe in politiko zasebnosti. To je vse, posel je dobesedno minuto!

Pridružil aktivne skupnosti igri svetu, boste sami najti zanesljive zaveznike in se boriti s sovražniki vredni. Za tiste, ki bodo gospodje in vitezi igral je čutiti pomanjkanje kandidata. Konec koncev, številni drugi uporabniki so lahko vaši nasprotniki. Kot je za tovariši, bi morali biti sposobni najti. Ne moreš zaupati prvi prišlec, se naučijo prepoznati namere tistih fevdalcev, boste naleteli na vaši poti. Vstopom v zavezništvo bodo mogli raziskati in zajame sosednja zemljišča. Vendar je v tekmi za plenom ne pozabite spremljati lastne obrambne sposobnosti. Vaša država ni imuna pred napadom, in kdo ve, kdo bo prišel na misel, da posega v vaše dobro. Mimogrede, uporaba taktičnih in strateških možnosti, je eden od glavnih dejavnikov, ki vplivajo na zmago v najbolj ogrevanih bitk. In seveda, zanesljivi vojska. Ustvarjanje skupin, morate skrbeti, da so obsegali različne enote. Ker je vsak od njih svoje talente in sposobnosti bodo koristne v različnih situacijah, ki se pojavljajo na bojišču.

Kaj je potrebno za blaginjo cesarstva, tako da zadostna sredstva. Lords & Knights igral - potem nenehno skrbeti za pridobivanje virov in ohraniti zaloge pod nadzorom. Lords & Knights Igra ponuja priložnost za uporabo te vire: les, kamen, ruda, baker, srebro, zlato. Posebna kategorija so vroči. Imejte v mislih, da lahko prebivalci mesta pomagati na različne načine za rast in razvoj. Torej adjutants z veseljem sprejme na svojih diplomatskih predstavništvih, takoj ko bi jim. Prav tako lahko odlično obvladovanje donosnih delovnih mest. No, recimo, da poskrbi bujne festivale v gradu ali organizirajo sejme. To bo koristno za poučevanje znanstveniki razvijajo nove tehnologije. Na primer, ki ne želijo imeti na hladnem vojaških vozil? Odgovor je očiten, tako da njihovi znanstveniki zbrali v knjižnici in jim dal delo. Nič Skitnica, kaj koristi!

Omeniti je treba o gradnji stavb. Skupaj 13 bi morala biti v vašem gradu. Vsak objekt svoje poslanstvo. Torej, Citadel, Arsenal Tavern, knjižnica, Utrdbe, Market, kmetija, Woodman, Industrijska Wood, Quarry, Industrijska Stone Mine, Ore Warehouse - vse to je del vašega bitja. Ne pozabite, da je treba izboljšati stavbe, če želite, da je bil res dober sodnik.

Odgovornosti lastnika srednjeveške trdnjave, in res veliko ne boste imeli prost trenutek! Toda, gospodje in vitezi igrajo na spletu, tako zanimivo, da bodo vsi ti pomisleki le prijetna. Želite, da razširijo svoj prosti čas - kaj je problem? Lords in vitezi preverite čakajo na vas. Uživajte zabavno igranja!